Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любо Денев: Не желая да се смесвам с тълпата, която нарушава законите в „името на закона“

Мрежата

Любо Денев: Не желая да се смесвам с тълпата, която нарушава законите в „името на закона“

Снимка:

От Фейсбук профила на музиканта Любо Денев

Не съм на протестите и няма да ида, защото не вярвам на никого. Което означава, че не вярвам и на тези, които ще сменят сегашните управници. Не желая да се смесвам с тълпата, която нарушава законите в „името на закона“ и която блокира улиците, нарушавайки по ултимативен, авторитарен и тоталитарен начин правото на несъгласните с нея да ги ползват!

Това, че някой не вижда големите личности от културата, науката и изкуството сред протестиращите, нека се замисли какво означава това - вероятно те също се въздържат да се идентифицират с тях, а още по-важно е да не се изисква да прикачваме изкуството и културата към политиката. Политиците се сменят, истинските творци трябва да останат независими.

Когато видя, че някой е застанал пред камерата с тъпан и знаме в ръка, веднага се усъмнявам в чистите му намерения и съм убеден, че използва момента да си прави реклама и добива по-голяма популярност. Ами нека си протестира анонимно, като безименна част от тълпата… ама не.

Още нещо – във време на епидемия се струпват на едно място хора без да спазват дистанция, крещят и пр., това показва също незачитане, недисциплинираност, създава се безредие и хаос. Не приемам че този протест е всенароден и не съм упълномощил никого да ме представлява.

БЕЗ МЕН!  


Коментари (4)

ВЛИКИЯТ ПОЕТ НИКОЛА ВАПЦАРОВ ВИЖДАТЕ ЛИ ОТ КАКЪВ РОД Е? - НА ТЪПАНАР С ТЪПАН, ЛЕПКА НА МАЯ МАНОЛОВА-ГАЛЕВА! "ПРИМЕР"ЗА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ-О, Ужас!!!
04.08.2020 15:00 / Отговор
Пссст! Пссст! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо - ВЪН! Импийчмънт за Льотчика!
04.08.2020 18:53 / Отговор
Гражданин Обявявам се изцяло в подкрепя на творци като Денев. На протестите обявявани даже за протести на “умните” срещу “тъпите” виждаме войнствени и нагли хора, готови да тормозят всеки, който се обяви срещу тях. Те тераризирят вече цялата страна и по пет човека затварят кръстовища, пътища и магистрали. Тези ли са “за закона”? Те ся не просто хора които искат реклама, те са лузъри, на които все властта им е виновна. А водачите които дърпат конците, искат да пречупят дйржава, която градим с труда и данъците си и която вече е нормална прогресираща допреди пандемията страна. Не оставяйте държавата ни в ръцете на анархисти и проруски активисти, начело с фигуранта Радев!
04.08.2020 23:53 / Отговор
Стоян Тая севте го чувам.Сигурно е бая велик и е във друга орбита?
05.08.2020 22:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още