Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любо Ганев: Изборът за Варна, европейският град на спорта, е само един – Иван Портних!

Мрежата

Любо Ганев: Изборът за Варна, европейският град на спорта, е само един – Иван Портних!

Любо Ганев: Изборът за Варна, европейският град на спорта, е само един – Иван Портних! - Tribune.bg
Снимка:

Сигурен съм, че няма варненец, който да не се радва на добрата спортна инфраструктура в града, сподели волейболната легенда

„Изборът ЗА Варна, европейският град на спорта, е само един – Иван Портних! Той заслужи подкрепата на цялата спортна общественост с уверени действия в подкрепа на различни спортни инициативи в морската столица“. Това написа във Фейсбук Любо Ганев.

„Заставам зад Иван Портних по лични убеждения, защото той е първият кмет, който обърна специално внимание не само на масовия спорт, но и на професионалния волейбол. Благодарение на него и на неговия екип Варна стана домакин на редица престижни волейболни състезания.

Сигурен съм, че няма варненец, който да не се радва на добрата спортна инфраструктура в града, благодарение на която децата и младежите във Варна имат възможност да развиват своя спортен талант.

Варна е спортен град, европейският град на спорта – за да остане такъв и да продължи да се развива, изберете Иван Портних!

И най-важното, излезте и гласувайте именно за Портних, защото всеки глас може да бъде решаващ за бъдещето на Варна. Всичко е във Ваши ръце!“, сподели още волейболната легенда.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети