Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любо Канов призова Хелзинкския комитет да даде книги на ромите, докладваха и свалиха профила му

Мрежата

Любо Канов призова Хелзинкския комитет да даде книги на ромите, докладваха и свалиха профила му

От Фейсбук профилна на Петър Москов

Публикувам текст на Д-р Любомир Канов. Правя го, защото Вие не можете да го прочетете на неговата страница. Не можете, защото профилът му е докладван от глутницата либерални правозащитници за "език на омразата" и е блокиран.

Текстът на Любо няма нищо общо с изборите. Изразява личното мнение на един човек, с което може да сте съгласни, може да не сте.

Текстът не е насочен срещу циганите. Насочен е срещу либералните НПО, които  са се нарекли "гражданско общество" и от тази висота определят кое е позволено да мислим, да пишем и да говорим. Това, от което ги боли е разкритието, че за да разрушат тъканта на обществото (което е целта на новите комунисти), те имат нужда от поддържането на  маргинални "малцинства", от името на които да водят битка. Битка за унищожаване на ценности и идентичност. Но най-вече битка за собствените им заплати.

Когато говоря за силна държава, имам предвид държава, която може да се противопостави на това. Да се противопостави от името на мнозинството българи в името на нормалността.

Когато говоря за новите комунисти, имам предвид тези типове, които ни отнемат свободата да мислим и да говорим, и техните политически лидери.

Приятно четене, докато ни е позволено...    

Д-р ЛЮБОМИР КАНОВ:

Добре, ще обидя Хелзинкските човеколюбци.

Имам известно право на това. Съден съм и съм лежал в затвор за това, че съм разпространявал “клеветата”, че комунистите не спазват хелзинкските споразумения. Това обаче беше истината и за това се лежеше в затвор. “Младежите” които живеят от соросоидски грантове не знаят това и нито един от тях не ме е чакал да ми донесе, поне веднъж на 3 месеца на свиждане една цигара “стюардеса” в политическата затворническа преизподня. Само майка ми ме чакаше пред железните врати на затвора за милостта за трийсет минути да види сина си, веднъж на 90 дни.

Толкова мога да кажа за тяхната платена от западните левичари привързаност към човешките права и за техните високи принципи. За нахалството им няма какво друго да кажа освен да им задам един важен въпрос:

Защо изисквате толкова неистово от нас, от обществото на работещите, на отговорните хора, на загрижените да отгледат с труд едно-две образовани и читави деца, да продължават да плащат сметката на Циганите да са вечно Цигани?

Вечни цигани?

Никога да не излизат от зависимостта си от парите на работещите?

Защо ги обричат на недостойно съществуване, вместо да ги научат на грижа към плодовете на тяхната собствена детеродна активност?

Наистина ли техните деца са наша колективна “отговорност”?

Тази левичарска ленинистка мантра, че децата са наша обща социалистическа собственост и респективно наша отговорност, е злоупотреба с невинността на деца, родени от половия инстинкт на примитивна култура, която разчита на някой друг да носи разходите за тяхното съществуване.

Това е лъжа, господа съдебни заседатели и тази лъжа има и ще има неизмерима цена в не толкова далечно бъдеще!

В природата така постъпва само кукувицата.

Хората раждат и отглеждат своите деца със собствени сили и се стремят да ги възпитат като хора, а не като полово активни инструменти, зависещи за прехраната си от труда на чуждите усилия.

Хей, Хелзинки, грантови хора, отидете и вдигнете тези наши братя, както ги наричате, подкрепете ги по пътя нагоре, дайте им книги, ограмотете ги, разкажете им, че има и друго освен това корема на Айше винаги да е пълен с бъдещи борци за притежание на чуждото! Нека да си образуват “своето”. Нека да се превърнат в хора с достойнство, способни да създават не само деца, но и своето бъдеще. Между тях има мнозина чудесни и талантливи хора, които нямат нужда от подаяния. Аз съм за тях!  


Коментари (14)

този е поредният сайт , в който Москов се опитва да препубликува мнението и вижданията на един достоен човек - антикомунист , лекар , демократ и добронамерен към хората , но с непоносимост към НПО и основно Хелзинкския комитет , на когото "дължим "" ласкавите " оценки на европейски и американски структури. По античовешка , антибългарска и корумпирана организация не се е пръквала у нас !
02.04.2021 19:20 / Отговор
!!!!!!!! Фейсбук довлече невиждани от десетилетия цензура, доносници и контрол!
И да знаете, че следват сталински репресии!
Ако утре отидем за гъби!
03.04.2021 10:42
вуйчо Ваньо Радев вече реди правителството, не служебно а на спасението, съгласието или както там му намерят етикет! Протестърите от лятото, платени от Черепа, победиха днес! Победиха, а Борисов червените социолози му даваха огромна преднина, че да се радва! И 30% да спечели срещу него има 70% готови на всичко и всичките жадни за далавери и пари, много пари! Жалко за хората, които се надяват с гласа си да живеят относително нормално в пандемия и криза! Един прекалено мрачен за България ден на прага на анархия, която ще ни прати в Третия свят! Чинтулов го е казал, че дорде е мъничка змията, но явно е по-вълнуващо да се правиш на добричък! А змията вече е ОФ ламя!
04.04.2021 12:57
Ник* Респект и пълна подкрепа за ерудита д-р Любо Канов!

Долу НПО лицемерието!
02.04.2021 19:42 / Отговор
Мина Любомир Канов го е казал " право куме , та в очи". Затова ги е заболяло толкова грантоедите. Благодарности за доктор Москов, че ни позволи да прочетем това режещо четиво.
02.04.2021 19:46 / Отговор
Stefan Права сте, Истината им бърка в задника с боксова ръкавица. Така се нервират, че чак на клетъчно ниво се чува как скърцат мембраните им.

Гнусни жаби!

БХК посегна на доктор Канов - ми звучи така грозно, че чак до полуда! Все едно чета. че някой яде делфин.

УЖАС!
03.04.2021 10:57
Джедай Тотю Един ден БХК ще се задави непоправимо със собствената си злоба, завист и подлост!
02.04.2021 19:47 / Отговор
Stefan Много искам да си прав. Но май няма да така скоро.
Много тънко извратени екземпляри дават средства за това рушително дело на бхк. На всеки 10 ГНУСОТИИ, пускат 2-3 защити на наистина нуждаещи се.
За да мине една лъжа, трябва да е смесена са истина. Захарчето, да се преглътне отровата.

--
Радвам се да те срещна. Мислех, че са спрели коментарите по сайта.
03.04.2021 11:03
Българин В моята махала циганите директно ми заявиха , че са си "цигани", и ако ги нарека"роми", ще ми се обидят! Тъй нареченият БХК защитават всякакви... бежанци, цигани, измислени "македонски" малцинства /за които в Пиринско има да им се чудят/, гейове .., но не и нормалните българи! Да си нормален изглежда е престъпление според техните виждания! Заедно с платените отвън НПО-та, и продажните комунисти които непрекъснато си търсят "революционната" ситуация, си остават най-големите "борци" срещу нормалността ,и толкова са затънали, че сигурно не осъзнават нелепата перверзия която ни натрапват! Иначе.... респект към Канов!
02.04.2021 20:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още