Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любо Канов: Русия е инфекциозно заболяване, тази напаст трябва да бъде спряна

Мрежата

Любо Канов: Русия е инфекциозно заболяване, тази напаст трябва да бъде спряна

Любо Канов: Русия е инфекциозно заболяване, тази напаст трябва да бъде спряна - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Любо Канов

Русия е инфекциозно заболяване, способно да разболее планетата Земя. Тази напаст трябва да бъде спряна.

Знае ли някой колко стотици трилиона досега са били похарчени за сдържане на нейните безумни фантазии за завладяване на света само по време на Студената Война? И преди това? И ето днес уродливия корейски рецидив, остатък от сталинистката агресия в Корея, също къс, но и необикновено дебел, се ръкуват и заедно ще убиват хора в Украйна!

Планетарна болест е това, да знаете. Дали с имперска или болшевистка идеология, дали с националистическа пропаганда, тази чудовищна държава не е близо до Бога, а до Преизподнята. Начело с налудните си криминални попове, благославящи убийци, с чучелото на сифилистичния Ленин все още в Мавзолея на Червения площад, с кагебиста с лице на безчуствен плъх, който се придвижва с асиметрична походка през златните двери на Кремъл — тази държава може да затрие целия свят!

И иска това. Светът трябва да изтрие тази аномалия, преди самият той да бъде затрит. А ние тук, в България трябва да започем с нейните резиденти — Румен, Копейкин, Нинова, и много други, както и с нейните тотеми като МОЧА. Ако не искаме да бъдем закрити окончателно като нация.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети