Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След загубения облог: Любо Огнянов си търси часовника от Цветанов, политикът не отговаря на поканите за участие...

Мрежата

След загубения облог: Любо Огнянов си търси часовника от Цветанов, политикът не отговаря на поканите за участие...

След загубения облог: Любо Огнянов си търси часовника от Цветанов, политикът не отговаря на поканите за участие... - Tribune.bg
Снимка:

Цветанов се беше хванал на бас с журналиста, че ще бъде фактор в новия парламент, а не влезе

Много хора ме попитаха - не, Цветан Цветанов все още не е изпълнил загубения облог и не отговаря на поканата за участие. Да му е честит именият ден“, написа във Фейсбук журналистът Любомир Огнянов. 

Коментарът му идва по повод гостуване на Цветан Цветанов преди изборите в неговото предаване „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS, когато председателят на „Републиканци за България“ заяви следното:

„Ще бъдем незаобиколим фактор в парламентарната дейност на следващия парламент. Което означава, че ще бъдем незаобиколим фактор и при формирането на следващия парламент“. 

Впоследствие журналистът провокира бившия втори в ГЕРБ да се хванат на бас дали това в действителност ще се случи, като залогът беше часовник. Известно е, че традиционно след всяка изборна победа Бойко Борисов подаряваше нов часовник на втория човек в партията си. Очевидно е, че аксесоарът играе ключова роля в политическата кариера на Цветанов, но дали сега ще изпълни загубения облог, само времето ще покаже!      

Из


Топ новини

виж още
Актуална тема