Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любомир Талев към ДБ: Няма как десен човек, демократ да припознава БСП като по-малкото зло

Мрежата

Любомир Талев към ДБ: Няма как десен човек, демократ да припознава БСП като по-малкото зло

Любомир Талев към ДБ: Няма как десен човек, демократ да припознава БСП като по-малкото зло - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Любомир Талев

ПО-МАЛКОТО ЗЛО ЛИ?

Понеже в последните 24 часа управляващите от тройната коалиция ПП - БСП - ДБ на няколко пъти обвиниха опозицията, че се обединявала срещу тях на безпринципна основа, докато управляващата коалиция била принципна: изчегъртване на модела от предходните 12 години (който модел между другото включваше ниска инфлация, ръст на доходите, строеж и поддръжка на инфраструктура, лидерска роля на Западните Балкани, отстояване на националния интерес в РСМ - все неща, които отсъстват днес) и борбата с този модел оправдавала коалицията с БСП, тъй като той (моделът) бил по-голямото зло, да си припомним накратко коя точно е БСП:

БСП (под името БКП) извършваше разложителна дейност срещу Българската армия през Първата световна война и допринесе за поражението на България и за краха на националните идеали.

БСП (под името БКП) вдигна Септемврийския метеж от 1923 г. по заповед на Москва, разпалвайки братоубийствена гражданска война.

БСП (под името БКП) извърши най-кървавия атентат в света за времето си - този в катедралата "Св. Неделя" през 1925 г., който и до ден днешен е в топ 10 на най-кървавите атентати в историята.

БСП (под името БКП) по заповед на Москва изфабрикува през 1934 г. несъществуващите македонски "нация и език".

БСП (под името БКП) по заповед на Москва извърши редица терористични действия в периода 1941 - 1944 г., когато българската държава и народ работеха за осъществяване на справедливите си стремежи за национално обединение.

БСП (под името БКП) заграби властта на 9 септември 1944 г. с въоръжен преврат, подпомогнат от операционната съветска армия, обявила непредизвикана война на България.

След деветосептемврийския преврат БСП (под името БКП) изби без съд и присъда или с инсценирани трибунали минимум 30 000 българи.

БСП (под името БКП) изпрати в лагери, изсели, лиши от образование и имот стотици хиляди други българи.

БСП (под името БКП) насилствено принуждаваше българите в Пиринско да се пишат "македонци", което създаде проблеми, свързани с малцинствени претенции от страна на Република Северна Македония, продължаващи и до днес.

БСП (под името БКП) продаде българския златен резерв на СССР, за да прикрие икономическите катастрофи на управлението си.

Независимо от горното, БСП (под името БКП) причини три фалита на българската икономика.

БСП (под името БКП) направи отказ от националния ни суверенитет, вземайки решение България да стане 16-та република на СССР.

БСП (под името БКП) се опита да покрие истината за аварията в АЕЦ Чернобил по заповед от Москва, обричайки по този начин милиони българи на ракови заболявания.

БСП (до един момент под името БКП) заграби националното богатство на България, трансформирайки го в частно на партиен принцип, посредством източването на задграничните дружества и раздаването на "червени куфарчета", като по този начин създаде организираната престъпност и олигархията на прехода.

БСП причини нови фалити на държавата при управленията на Луканов, Беров и Виденов, когато посредством предизвиканите от нея фалити на банки бяха ограбени спестяванията на българите.

БСП постави държавата на ръчно управление от мафията при управлението на Орешарски, когато Делян Пеевски бе избран за шеф на ДАНС.

БСП блокира изпращането на оръжейна помощ на Украйна, за да продължи оръжието да се изнася през трети страни и през посредници.

Няма как десен човек, демократ, патриот и евроатлантик да припознава БСП като по-малкото зло от каквото и да било. Разделителната линия относно принадлежността към всяка една от тези категории е отношението към БКП - БСП. Представителите на ПП и ДБ ясно заявиха от коя страна на чертата застават в името на оцеляването си във властта на всяка цена и с всички средства).


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети