Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любомир Талев: Диктаторът е колос на глинени крака, крепящ се на само 1 млн. гласа

Мрежата

Любомир Талев: Диктаторът е колос на глинени крака, крепящ се на само 1 млн. гласа

От Фейсбук профила на юриста Любомир Талев

До всички избиратели на БСП, които преди пет години направиха Румен Радев президент, а той за благодарност цял мандат воюва с председателката им и накрая създаде ПППП, която им открадна една трета от електората.

До всички избиратели на ИТН, която в два поредни парламента отказа да състави правителство, въпреки че имаше подкрепата на всички партии, за да остави служебната хунта на власт и тя да му гарантира преизбирането, а в замяна президентската ПППП им източи 2/3 от електората.

До всички избиратели на „Демократична България“, които коленичиха пред размахания му юмрук по площадите, а като възнаграждение ПППП им открадна близо половината електорат, въпреки бодряшките уверения на Радан Кънев, че няма такава опасност.

До всички избиратели на патриотичните и националистическите формации, които виждат как Радев и партията му готвят национално предателство и отстъпление от Рамковата позиция по отношение на Република Северна Македония веднага след изборите.

Ако и вие като мен сте се убедили колко вреден е диктаторът Румен Радев не само за собствените ви партии, но и за демокрацията в България и за българските национални интереси, които е готов да взриви и предаде, само и само да получи имунитет за още пет години срещу наказателно преследване, има само един начин да се отървем от тиранията му и да върнем нормалността в политическия ни живот…

Диктаторът е колос на глинени крака, крепящ се на само 1 млн. гласа - твърде малко, за да бъде президент на всички българи, които разедини! Да излезем и да докажем, че сме повече и не ни е страх!  


Топ новини

виж още

Актуална тема