Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лозан Панов на крака при Радев, ГЕРБ и ДПС

Мрежата

Лозан Панов на крака при Радев, ГЕРБ и ДПС

Лозан Панов отиде на крака при Румен Радев, после обиколи централите на ГЕРБ и ДПС. Целта му да заяви, че иска дебат за президентския вот.

Подкрепения от ДБ кандидат-президент реши да последва примера на своите приятели Христо Иванов и Ивайло Мирчев, които с лодка акостираха на „Росенец“. Панов направи обиколка като стартира с „Дондуков“ 2, където входира искане за дебат с Румен Радев. След това посети централата на ГЕРБ докато течеше брифинга на Бойко Борисов, за да иска дебат с проф. Анатас Герджиков. Явно обаче на и екипа му е убягнало, че проф. Герджиков е подкрепен от инициативен комитет, а екипа за кампанията му няма общо с ГЕРБ. Самият проф. Анастас Герджиков още в първия ден на своята кандидатура обяви, че иска дебат за президентските избори и не бяга от него. Румен Радев категорично отказа и няма намерение да изложи своята гледна точка по важни теми и да влезе в дебат със своите съперници.

Панов не пропусна да отиде на крака и в централата на ДПС, за да търси лидера на партията Мустафа Карадаъй, който е и кандидат-президентът на партията. И тук пиар екипът на Панов е пропуснал явно, че кандидатите не стоят по централите на партиите, а се срещат с хората из цяла България. Очевидно обаче пиарката Ивет Добромирова, която е част от екипа на Панов, а неотдавна и от този на Васил Божков няма особен успех, след като се налага кандидатът на ДБ да обикаля сам централите и да търси популярност.  


Етикети Лозан Панов

Топ новини

виж още

Актуална тема