Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Луна кани за съветник червения Парамов с псевдоним Яков, обявявайки се за лустрация на ДС кадрите

Мрежата

Луна кани за съветник червения Парамов с псевдоним Яков, обявявайки се за лустрация на ДС кадрите

Снимка:

Поп фолк певицата Луна Йорданова, която официално се кандидатира за президент, публикува във Фейсбук своята предизборна програма-част 2. В нея са изброени десет точки, но от поста й не става ясно, как точно ще бъдат изпълнени от позицията и на евентуален държавен глава. От програмата е видно, че певицата кани за съветник финансиста Кольо Парамов като целта и е да намерят и върнат откраднати 51 милиарда долара от Българската държава.

Припомняме, че Кольо Парамов е финансов експерт и политик. Той е избран за народен представител от БСП в 36-то Народно събрание. Името му се свързва и със структурите на ДС, като сътрудник на  управление "Гранични войски"- разузнавателен отдел - 4 граничен отряд под псевдонима Яков, съобщи преди време Комисията по досиетата. Кольо Парамов е известен с безмилостната си критика към управлението на Тройната коалиция. Той беше казал, че най-много пари са изнесени по време на мандата на Станишев.

Интересното в случая е , че една от точките в предизборната програма на певицата е лустрация в политическите и обществените организации, както и незабавно отстраняване на всички бивши комунисти, служители на държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности. Луна се обявява още и за 650 лева заплата на българския президент. По думите и настоящото предложение трябва  да се подпише пред нотариус и журналисти. 

Ето и целия пост на фолк певицата Луна:

ЛУСТРАЦИЯ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ.

Незабавно отстраняване на всички бивши комунисти, служители на държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности.

2. Предлагам обединителна идея на всички кандидат президенти: -

650 лева заплата на българския президент.

Настоящото предложение да се подпише пред нотариус и журналисти.

3. Откраднатите през последните 10 години по 11 милиарда евро годишно да отидат за тройно повишаване на пенсиите на българите за 10 години напред.

4. Каня за съветник финансиста Кольо Парамов, с чиято експертна помощ да успеем да намерим и върнем откраднатите 51 милиарда долара от Българската държава.

5. Всички български евродепутати, да дават пълен отчет, за своята дейност на шестмесечна база, пред Народното събрание!

6. Аз и моят екип ще работим усилено в посока свикване на Велико Народно Събрание, с цел ревизия и промени на съществуващата Конституция на Република България.

7. Заставам зад идеята на Кольо Парамов да няма давност за 30 годишното разграбване на България.

8. Ще намерим къде отидоха парите за електронното правителство.( над 2 милиарда)

9. Да спрем изсичането на българската гора.

10. Съд и затвор за виновниците, които направиха България най- бедната и корумпирана държава в Европа.  

 


Коментари (1)

attropo бля,бля,бля!
14.10.2021 12:19 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема