Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков?

Мрежата

Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков?

Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков? - Tribune.bg
Снимка:

Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера Кирил Петков, това твърди сайтът Lupa.bg, като се позовава на източник на изданието от близкия приятелски кръг на министър-председателя.

„Според непотвърдена информация причина за искания развод станали публично изнесените факти за забежките на съпруга ѝ като видеото, на което с Лена Бориславова, влизат в частна квартира.“, се каза още в публикацията.

Според информатора на изданието  Линда Петкова вече търси купувач на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. „Сан Стефано“ 15, след което  смятала да напусне България и да се прибере в Канада заедно с трите си дъщери.

До този момент няма официална информация дали нещо от публикацията е факт. Освен това не е ясно как Линда продава бизнеса си, при положение, че в декларацията на Кирил Петков той фигурираше като негова собственост. Що се отнася до това, че ще вземе децата в Канада, това може би ще се отнася до две от тях, защото най-голямата им дъщеря е пълнолетна и се обучава в университет в САЩ. Предстои и дори завършване.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема