Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Lupa.bg: Мая Манолова с личен фризьор у дома

Мрежата

Lupa.bg: Мая Манолова с личен фризьор у дома

Снимка:

Текст на Lupa.bg

Мая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор, който всяка сутрин минава през дома й в софийския квартал „Лозенец”, за да ѝ поддържа фризурата и да прави „фъш-фъш” със сешоара.

Всяка сутрин след 9 часа фризьорка или неин колега от елитния салон на стилист Кръстьо Капанов на бул. „Христо Ботев” №14 се отбива през дома на доскорошния омбудсман, за да подготви и освежи прическата на Мая Манолова. За услугата устатата блондинка от Кюстендил плаща по 60 лева, тъй като поема и транспортните разходи на личния си коафьор. Манолова държи прическата ѝ да е готова за максимум 30 минути, тъй като работният ѝ график стартира в 10 часа сутринта.

Само допреди седмица Мая Манолова посещаваше ежедневно фризьорския салон на стилист Капанов – най-често този на бул. „Христо Ботев”, но понякога и салона на „Скобелев”, тъй като там ѝ боядисват косата най-добре. Преди седмица обаче Манолова претърпя катастрофа на път за коафьора си – нейната кола направи забранен от закона обратен завой през трамвайните релси на кръстовището и бе блъсната от друг автомобил. Мая Манолова се отърва невредима след сблъсъка, но нейната шофьорка постъпи в „Пирогов” с леки наранявания.

За да извлече позитив от инцидента, случил се по вина на нейната шофьорка, импулсивната Мая загатна, че катастрофата може и да не е случайна. В същия ден тя трябваше да обяви, че са кандидатира за кмет на София – решение, взето още преди месеци и координирано с централата на БСП на „Позитано” 20. Суеверната блондинка обаче реши, че не е добра поличба да се впуска в битката за кмет в ден, в който е катастрофирала и отложи „новината” за следващия ден.

За да не бъде снимана и одумвана за ежедневните си посещения в скъпарския салон за красота на стилист Капанов, Мая Манолова вече ползва услугата „личен коафьор”. Пресметливи софиянци пък изчислиха, че месечно бившата депутатка от БСП отделя около 1500 лева за фризурите си. Парите не са проблем за Манолова – тя прибираше 6 000 лева заплата като омбудсман, а нейният мъж Ангел Найденов е сред най-заможните политици в България. Найденов, депутат от БСП и бивш министър на отбраната, се разведе с първата си съпруга Нина през 2011 г., след като подхвана бурна любовна връзка с Мая Манолова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още