Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Lupa.bg: Тихомълком Иво Прокопиев се изнесе от морското имение в „Буджака“

Мрежата

Lupa.bg: Тихомълком Иво Прокопиев се изнесе от морското имение в „Буджака“

Снимка:

Текст на Lupa.bg

Медийният бос и мастит приватизатор Иво Прокопиев е напуснал със семейството си просторното морско имение в местността „Буджака“ край Созопол, съобщава Lupa.bg.

Според думите им, още преди 2 дни разградския милионер натоварил цялата фамилия, както и куп куфари в джипа си „БМВ“ и офейкал от Созопол.

„Първоначалните му намерения бяха да изкара цяло лято тук, но сега нали ще стачкуват пред портите му...“, коментират прекратената лятна ваканция на Иво Прокопиев комшиите му на „Буджака“.

Бягството на Иво Прокопиев се свързва с обявената от бившия евродепутат Николай Бареков акция за масово посещение пред имението му. Съвсем наскоро Върховната административна прокуратура констатира множество нарушения в местността „Буджака“.

Оказа се, че имението на босът на „Капитал“ Иво Прокопиев е отрязало достъпа на туристите до морския бряг и до крайбрежните скали. Достъпът до морето е възможен единствено по тясна пътека, която е опасна за преминаващите през нея граждани и почти никой не минава оттам.

Преди ден лидерът на „Да, България“ Христо Иванов, отишъл на инспекция на плажа „Росенец“ до имението на Ахмед Доган, отказа да коментира сходния казус с Иво Прокопиев. Запитан от журналисти дали ще отвоюва за гражданите и заградения от медийния бос достъп до крайбрежните скали на Созопол, Иванов смутено обясни, че не е запознат с конкретния казус.

Това мотивира Николай Бареков, стар враг на Прокопиев, да организира масова разходка до имението на разградския баровец, която е насрочена за вторник. Заради това Прокопиев превантивно се изнесе със семейството си от лятната си резиденция.  

 


Коментари (5)

Реципрочно! Браво. Добра новина.
08.08.2020 16:14 / Отговор
кесо Явно Иво Прокопиев е скръндза и не му се вади скъпо уиски за неканени гости. Виж, Бай Ахмед е друга опера - широко сърце и черпи, затова на Ристю десантчика като му се допие уиски ходи на Росенец.
08.08.2020 16:42 / Отговор
Анастас Сингапурският Червенобузко
сега ще се поохарчи ... къде ли се е заврял лалугера ?

Пинокио да поведе левичарската измет към Буджака !

(настоятелно)
08.08.2020 17:56 / Отговор
Владимир от София Моля пишете къде на Буджака е това, аз съм тука и ще участвам!
09.08.2020 10:44 / Отговор
Анастас ОБАДИЛ СЕ Е НА МАДЖО
иестегнал куфарите за някъде ....

РазГрадски "Десен" пуяк ...

(закачливо)
10.08.2020 09:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още