Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Македонците възмутени: Майката на Зографски първа на протеста, а синът ѝ се уредил в България

Мрежата

Македонците възмутени: Майката на Зографски първа на протеста, а синът ѝ се уредил в България

Македонците възмутени: Майката на Зографски първа на протеста, а синът ѝ се уредил в България - Tribune.bg
Снимка:

Македонците са възмутени от действията на майката на Андрей Зографски от „Спаси София“. Докато тя протестира на първа линия срещу френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България, това става ясно от публикация в социалните мрежи на Димче Ямандиев.

„Пълна лудост, Солза протестира срещу българизацията, а Андрей нейният син живее в България и е един от лидерите на Фондация Спаси София“, пише той.

ФейсбукФейсбук

Темата предизвика отзвук и у нас.  

От Фейсбук профила на Любомир Милошев:  

„Северномакедонският политик Солза Гърчева се похвалила на официалната си страница, че протестира срещу „францускиот предлог“. В местната телевизия Алфа тя дори нарича предложението на френското председателство асимилаторско, боравейки доста умело с обичайните македонистки и антибългарски тези. В същото време нейният син, Андрей, свестен млад човек, е активен столичен либерал в България, активист и част от екипа на Спаси София. И не, не се заяждам, яд ме е на лицемерието - синът у София во европската уния, майката на барикадите в Скопие срещу приемане на френското предложение, защото обслужвало България.  Госпожата или е изключителен лицемер, като почти цялата политическа класа в Скопие, или взима по 4к от руското/сръбското посолство в РСМ, за да говори срещу нашата държава и ЕС. А Андрей от Спаси София кръстосва столицата ни в борба за европейска и правова България. Ако следваме логиката на майка му, он е предавник с български пасош, асимилатор и фашист.

Оф, съвсем се обърках.“

ФейсбукФейсбук

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати