Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Малина Едрева: ДБ в СОС упорито търсят политически атаки, но не предлагат решения

Мрежата

Малина Едрева: ДБ в СОС упорито търсят политически атаки, но не предлагат решения

Снимка:

Малина Едрева – общински съветник, Фейсбук

Представителите на Демократична България в Столичния общински съвет упорито търсят политически атаки, но не предлагат решения. В обсъждането на доклада за помощта от София в преодоляване на кризата с водата за Перник тезите им са основани на манипулативни твърдения и спекулации. Кандидатът за кмет на София арх. Игнатов показва собствено видео от теч на водата от шахта на Рилски водопровод. пропускайки, че Софийска вода ежедневно отстранява нерегламентирани свъзвания и течове по мрежата, за което работят дежурни екипи. В следствие на това е с най-добри показатели в сравнение с другите ВиК дружества в страната по отношение на загуби.

Твърденията, че кметът трябва да бъде вносител на доклада, а не общинските съветници са неверни. Съгласно Закона за водите чл.198 б управлението на ВиК системите се осъществява от съответния общински съвет.

Хубаво е, че в крайна сметка, независимо от политическите различия, разумът надделя и всички подкрепиха предложеното решение.  


Коментари (5)

Изабела Много точно казано! ДБ в СОС упорито търсят политически атаки, но не предлагат решение. Единствено бих допълнила, че упорито се опитват и да създават паника и напрежение сред хората. С всекидневните си манипулаци, тези от ДБ доказват, че нямат място в СОС!
28.01.2020 13:30 / Отговор
Mitaka ДБ освен да вдигат какафония и хаус покрай тях, тяхното мнение и идеите си друго не правят. Досега сме свидетели на това, без евентуално взето и реализирано решение за "проблемите" им.
28.01.2020 14:56 / Отговор
Васил Демократична България са едни доста безсмислени хора, вижда се ясно и от (без)действията им.
28.01.2020 19:49 / Отговор
Габи ДБ са в СОС само и единствено заради властта и облагите. Не ги интересува ното градът, нито решенията на проблемите.
28.01.2020 21:32 / Отговор
Итака Нека повече хора да разбера що за стока за кадрите на ДБ. Само вдигат пушилка без да предлагат никакви конструктивни решения на проблемите.
29.01.2020 08:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив