Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Манев от ГЕРБ: Питайте Нинова за журналистката Десислава Петкова

Мрежата

Манев от ГЕРБ: Питайте Нинова за журналистката Десислава Петкова

Снимка:

От Фейсбук профила на Маноил Манев – депутат от ГЕРБ

Колко НАГЛОСТ има на този свят ГОСПОДИ?! Колко ПОДЛОСТ и ДВУЛИЧИЕ?! ГОСПОДИ! ГОСПОДИ!

То че е грях да споменаваме ВСУЕ името ТИ – грях е, ама когато ЛЪЖАТА, ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ДВУЛИЧИЕТО са вече МЯРА в ЖИВОТА НИ, към кого да се обърнем ГОСПОДИ?!

В Библията е казано: „ А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?“ – Матей 7:3. За съжаление, въпреки хилядите метани, които се надпреварват да удрят в Храмовете, въпреки стотиците свещи, с които си мислят, че си купуват индулгенции, БСП твърдо отказват да прочетат и осмислят тази Велика мъдрост.

Днес една журналистка бе привикана в Полицията след жалба на БСП-Казанлък, че разпространила „тайни“ за листата на БСП.

Тайната е, че след регистрация на Червената листа в Казанлък, въпросната журналистка получила и коментирала двама от участниците в Листата на БСП в гр. Казанлък, като отбелязала, че единият е известен като бивш депутат и бивш зам.-кмет от ГЕРБ, а вторият, станал национално известен с поканата си към всеки избирател, на едни други Избори, да ядат и пият на корем, а накрая благородно им разрешил да си фекалират на воля.

Това че БСП-Казанлък са избрали тактика, да вкарат в листата си бивши ГЕРБаджии е тяхно право, вероятно, не разчитат вече на членовете си, но правото на Десислава Петкова, привиканата за разпит журналистка, да изрази позиция към тази перверзия, също е неотменимо право, гарантирано от Закона.

Както и твърдото ѝ решение, да не разкрива източниците си на Информация. Не е трудно да свикнете с Правилата, Другари, но първо трябва да почнете с Библията. Мъдростта там е повече, от онази в известната реч на Ленин, в която ни убеждава, че мечтания Комунизъм е само Електрификация и Съветска власт.

п.п

Много ми се иска да видя или чуя, как НЯКОЙ български журналист ще зададе въпрос УТРЕ на Корнелия Нинова за тази българска ЖУРНАЛИСТКА и СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ!!!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още