Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мангъров посъветвал болен младеж-астматик да не си прави PCR и да изхвърли лекарствата

Мрежата

Мангъров посъветвал болен младеж-астматик да не си прави PCR и да изхвърли лекарствата

Снимка:

От Фейсбук профила на международния анализатор Мохамед Халаф

Синът ми от няколко дни има симптоматика подобна на Ковид 19 . Вчера привечер отиде на преглед при доц. Мангъров в неговия кабинет на ул. “Милин камък”.

Преди това синът ми имаше назначено лечение определено от джипито. След прегледа доцентът му е казал, че има вирус SARS и ще се оправи и му казал да изхвърли лекарствата от джипито и само да си почива и да пие чайчета и да лежи повече в леглото. След 14 дни всичко ще е наред.

Синът ми има астма от дете. Беше го информирал, но въпреки това Мангъров искал да не взима лекарствата, които му бяха предписани, защото поддържаше температура! Казал му също, че няма нужда да прави PCR тест.  


Коментари (8)

Е и защо сте го завели при Мангъров? Заведете го при Мутафчийски, той ще му направи една операция на корема, и ще го излекува. От далече се вижда, че това е лъжлива информация.
06.11.2020 23:32 / Отговор
Уфф! Тъпоумие на квадрат!
06.11.2020 23:56
Мангъра да посъветва Триото-дебили да се заразят, докато още имат парици, та да се лекуват при него. Мангъра може да навие, също Мунчо и Кючекинята, нали е супер-разбирач по Ковида.
07.11.2020 02:14
Учебник по клинична вирусология Там пише, че pcr тест не доказва, че има зараза.
06.11.2020 23:38 / Отговор
Да 12.5.2020: Интервю с лабораторния лекар Георги Тодоров: „Съжалявам, но ако PCR-ът позитивира, това не значи, че си болен. -А какво значи?-Значи, че имаш нещо в устата. Даже не си и заразен.-Кога може категорично да се каже, че имаш коронавирус? - Коронавирус ще ми намерят само, ако от биологичния материал са взели РНК и са го дали на електронен микроскоп, който да покаже вируса с коронките отгоре. Като ми намерят в устата РНК, това не значи, че съм заразен. И китайците го казаха 100 пъти.“
08.11.2020 01:38
Напълно правилно е тези, които вярват на Мангъров да ходят да се лекуват при него и да си носят последиците от това. Единственото което се иска от тях е да не посещават други лекари и болници за да заразяват медиците, дори да се влошат, да не пищят после "умираме" и "излъгаха ни", "здравната система колабира, защо никой не е направил нищо". В къщи и на чайчета, който оцелее - оцелее. Болниците са пълни с последователи на Мангъров и най-вече техни възрастни роднини. Това не е честно.
07.11.2020 12:35 / Отговор
До Vessela Kodjeykova Merriman Антибиотик се предписва, за да няма вторична бактериална инфекция, заради рязко спадналият имунитет.
07.11.2020 22:25 / Отговор
Анти-антибиотик Антибиотик ей-така - за всеки случай, преди да има симптоми за бактериална инфекция, и кортикостероиди предписват некадърни лекари, които не смеят да поемат отговорност за лечението на болния. С което сриват естествения имунитет на организма, който плюс това привиква към антибиотиците и последните престават да му действат, когато наистина се наложи.
08.11.2020 01:45

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още