Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Манолова и „Отровното трио“ с домашно за 4-ти клас/управленска програма

Мрежата

Манолова и „Отровното трио“ с домашно за 4-ти клас/управленска програма

Снимка:

От Фейсбук профила на Михаил Кръстев от Института за дясна политика

Прав беше Христо Иванов като казваше, че "няма ляво, няма дясно". Доказателство за това е домашното за 4-ти клас, което са написали Мая Манолова и Отровното трио, и което трябва да играе ролята на управленска програма на формацията.

В този уникален сам по себе си документ във вихрен танц влизат десни предложения като повишаване на прага на ДДС от 50 000 на 200 000 лв. и откровени леви идиотии като повишаване на минималната работна заплата до 1000 лв. и (забележете!), повишаване на средната работна заплата до 2000 лв. Явно дългогодишните обяснения към политиците, че не те или държавата определят средната работна заплата нямат резултат.

Вътре, разбира се, присъстват и други предложения на красиви умове. Пример е как държавата ще се глобява сама себе си за всеки ден мръсен въздух, а парите ще се събират във фонд, който държавата ще използва за почистване на въздуха. И още куп безплатни, ама много безплатни неща...

Никога не е било проблем системните партии да бъдат сменени. Проблемът е когато кандидатите да го направят са по-зле дори от тях, което е трудно постижимо.  


Коментари (4)

Furlata В ДИР-а подробно са преразказали 70-те управленски точки на Галева, но са изпуснали заглавието "Устрем към развито социалистическо общество с нов икономически механизъм"! Ако по някаква подла ирония на съдбата ОФ-то /да се чете олигархичен фронт/ се докопа до властта, дали 71-вата точка няма да е "Пеевски шеф на ДАНС"??!!
22.12.2020 20:35 / Отговор
ПИТАНЕ КЪМ ИНСТИТУТА ЗА ДЯСНА ПОЛИТИКА:......... А ПРАВ ЛИ БЕШЕ ХРИСТО ИВАНОВ, КАТО ПОДКРЕПИ МАЯ МАНОЛОВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ?.......
А ПРАВ ЛИ БЕШЕ ХРИСТО ИВАНОВ, КАТО ПОДКРЕПЯ РАДЕВ/БСП И ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ, ФИНАНСИРАЩИ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ БСП/БКП, С НАМЕРЕНИЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВАТА КОАЛИЦИЯ В ПОЛЗА НА РУСИЯ?
22.12.2020 20:50 / Отговор
кесо Авторът Кръстев е прав само донякъде. Все пак не бива да се забравя, че коалицията "Обединени глупаци" на тримата глупаци и Мая Конопа има много "специфичен" електорат - глупаците и идиотите в България, които засега нямат свое официално политическо представителство в НС. А точно те едва ли биха се чудили на всички тия социални и икономически фойрверки, които са подразнили г-н Кръстев. Всъщност ако Майчето и тримата глупаци обещаят в програмата си и разходка до Марс за всеки български гражданин /е, поне за "техните" си хора де/ това никак не би учудило техните верни избиратели.
22.12.2020 21:01 / Отговор
Пенсионер Накрая, ще се изпокарат.
23.12.2020 16:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още