Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Марешки: Вдигнатият юмрук на „режисьора” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика

Мрежата

Марешки: Вдигнатият юмрук на „режисьора” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика

Снимка:

От профила във Фейсбук на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки

46-тото Народно събрание се превърна във фарс. Избраните депутати се подиграха с българите, с парламентаризма, с демокрацията и държавността. Превърнаха институцията в долнопробен пазар. Направиха България за посмешище пред света!

Какво е това, ако не национално предателство?!

Нито един депутат от сегашните предатели не трябва да има право повече да е в листа. Това е най-малкото, което трябва да се случи, за да си поемат отговорността за щетите, които нанесоха и на страната, и на народа. Ако имат мъжество да отговарят за постъпките си, няма да се кандидатират на  следващите избори. С какви очи биха го направили?! И кой нормален човек би ги избрал отново?!

Дали са некадърни и алчни за постове, дали някой тайно им дърпа конците-няма значение. Всички виждаме резултата. Вдигнатият юмрук на „режисьора” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика. Никой от тези „майкопродажници”, както сами се наричат едни други, няма повече място нито в НС, нито в президентството. Единствено на Ива Митева съвестта ѝ е проговорила като призна, че не става за политиката и вероятно няма повече да се кандидатира. Всички други гузно мълчат!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още