Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мариан Башур: Колкото повече ни се вменява как да гласуваме, толкова повече едни партии ще са под чертата…

Мрежата

Мариан Башур: Колкото повече ни се вменява как да гласуваме, толкова повече едни партии ще са под чертата…

Снимка:

От Фейсбук профила на Мариан Башур

Борисов безспорно не е ангел, но добрите му качества вече повече от 12 години прикриват неговите недостатъци! Хората, които го мразят сега, са го мразели и преди година и преди 10! Но той и ГЕРБ са най-голямата партия и далеч не е вярно, че печелят с фалшиви избори, защото последните 7 години имаме само факти против тази теза!

2013 избухнаха подобни на сегашния протест със съдействието на Василев, Бареков и всички около тях, които сътвориха Костинброд! Нека не забравяме обиколките на Бареков и постоянното повтаряне на същите неща като затвор, мутра, тиква .......

Въпреки това през 2013 ГЕРБ отново спечелиха изборите и да ви припомня, че контролът беше голям, имаше чужда фирма за преброяване и въпреки, че бяха първа сила не поискаха властта! След това се случиха и летните протести през 2013 и макар да бяха три пъти по-големи и продължиха много време, не постигнаха резултат за сваляне на БСП и ДПС!

През 2016 ГЕРБ претърпя първата си загуба на президентските избори, тогава този дето му викате мутра подаде оставка, защото беше обещал! Тези избори отново и за пореден път бяха спечелени от ГЕРБ и то със служебно правителство направено от Радев (фигурантът) и избори проведени именно от него!

През 2019 ГЕРБ отново спечелиха и евроизборите и местните избори!!! Да, ГЕРБ през годините загубиха немалко подкрепа заради цялото това говорене от всички загубили партии и особено от тези, които все не могат да минат 4%, а други – дори под един. Пиша го това за да припомня, че зад ГЕРБ стоят хора и колкото повече ни се вменява как да гласуваме и кого да подкрепяме, толкова повече едни партии ще са под чертата, а ГЕРБ все първи!

Хубав и спокоен ден и винаги #бъдетездрави  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още