Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мариан Башур: Нека видим къде сме спрямо другите страни в ЕС и да спрем да спекулираме колко е лошо в България!

Мрежата

Мариан Башур: Нека видим къде сме спрямо другите страни в ЕС и да спрем да спекулираме колко е лошо в България!

Снимка:

От Фейсбук профила на Мариан Башур

Понеже много хора и политици не спряха да бълват. Хайде да боравим със статистиката на база целият период на пандемията досега, а не само за последните 14 дни, защото повечето страни са били на първо място в даден период! Смъртността в България е 486 човека на един милион. Но нека видим към момента спрямо другите страни в ЕС къде сме и да спрем да спекулираме колко е лошо в България, ами не е!!!! Спрямо целият свят сме доста по-надолу!!

Белгия 1385 човека на един млн.

Сан Марино 1296 човека на един млн.

Андора 983 човека човека на един млн.

Испания 942 човека човека на един млн.

Италия 861 човека човека на един млн.

Англия 831 човека човека на един млн.

Франция 775 човека човека на един млн.

Чехия 712 човека човека на един млн.

Швеция 654 човека човека на един млн.

Словения 599 човека човека на един млн.

Румъния 558 човека човека на един млн.

Нидерландия 536 човека на един млн.

Швейцария 513 човека човека на един млн.

България 486 човека човека на един млн.

При спазване на мерките бихме могли още по-добре да опазим себе си и близките ни!  


Коментари (10)

Тартаковер Този лъже като дърт циганин, какъвто вероятно е произхода му. Данните съвсем не са такива, той затова ги публикува тук, защото разчита на настървените и глуповати хора-наивници. Такива, които вярват на всяка дума в тази (с извинение ) "медия".
Но хайде да се престорим че е успял да ни подведе и сме се доверили на лъжите му. Тогава чистата аритметика ще ни помогне. Андора е с население 77 000 души, Сан Марино- с 34 000 (вчера някъде цитираха и Лихтенщайн, която също е джудже). Тогава по простото тройно правило ще се получат в Андора починали всичко 75 души, в Сан Марино-44 !!! В България надминаха 3 400..!?
Ако този беше намерил държава с двама души и единият от тях почине, веднага щеше триумфиращо да я обяви с 50 % смъртност от Ковид !
Аман от идиоти и вярващи в тях глупци !
28.11.2020 15:02 / Отговор
Тартаковер И понеже не ценя особено нивото на читателите в тази медия, но ценя високо фактите и истината, потърсих отново аритметиката за да съм сигурен, къде сме ние към днешна дата? Съотношението на общия брой на починалите, към общия на заболелите до днес показва 2,63 % ! Т.е. на всеки 200 заболели у нас, повече от 5 отлитат към по-добрия свят! Това е истината за българското здравеопазване. Всеки може лесно да го провери сам. Толкова мъртви между заболелите от Ковид, едва ли има във Франция, в САЩ, сигурно и в Албания ! Осаналото е измама за лековерни наивници !
28.11.2020 15:42
Мишо Иванов понеже се опитваш да сравняваш краставици със свинско месо , си изпаднал в умозаблуждение ...
Първо , сайта е взел казаното от Башур в собствения му ФБ профил и той най вероятно не знае , второ човека говори не за починалите , а за заразените ... И аз не обичам да споря с идиоти, но като фен на фактите, реших да опитам
28.11.2020 17:53
Болшевишката математика на Тартаковер е като всичко друго болшевишко – лъжлива и некадърна.
Данните за починалите на 1 млн. население са публикувани на официалния статистически сайт Worldometer и са точно такива, каквито ги е посочил автора – даже вече са малко по-високи: https://www.worldometers.info/coronavirus/?
Така става като си тъп, но със самочувствие и са те назначили да мътиш човешки глави. Комунистите лъжат и докато спят.
Да не говорим, че тази статистика трябва да им тежи на другарите на съвестта.
28.11.2020 19:01
Онаниращ шахматист Започна сам да се коментираш!Това е опасно за психичното ти здраве! Освен всичко друго си и долнопробен нацист!Напсувах те от сърце и днес!
29.11.2020 10:20
Долу тартаковщината!!! Тартакович! Отвори сайта на Worldometer и се извини!!!

Числата са БРОЙ ПОЧИНАЛИ СПРЯМО ЕДИН МИЛИОН НАСЕЛЕНИЕ!

Извини се бе, гнусно говедо лъжливо комунистическо!
28.11.2020 19:49 / Отговор
Тартаковер Излишно е да отговарям на коментари, които приличат на екскременти и разнасят силна воня. Стилът показва пошлия простак, примитивния гащник, идиота имал нещастието да се роди глупав и да остане такъв през целия си жалък живот. Такива не разбират какво е написано, мислят бавно, непродуктивно, с някаква селска животинска примитивност. Основното в моите коментари беше, че този БаХур лъже, измисля и модифицира истината, с цел да формира и размачка мозъците на простоватите хора. Но те затова са простовати, защото не го разбират. Аз умишлено не написах че същият Башур е доказан измамник, с тъмни петна в живота си, за да не се втренчвам в странични неща.
А комунисти със сигурност са онези неандерталци, които приписват своето минало на мен. Проличава по формираното им мислене, да не приемат истината, а само онова което им внушат. Иначе щяха да мислят с главите си и да усетят истината, че България е на първите места в света! От заразените!
28.11.2020 20:07 / Отговор
защо не зарежеш тази недостойна медия и тъпите и читатели и не отидеш при сродни души в Дума и информиран.нет . Тука словоблудстването ти няма особен ефект. Не можеш защото са те зачислили, нали?
28.11.2020 21:10
В.Иванов СЪГЛАСЕН С ВСИЧКО!!!Авторът на статията да смени от загавието само думата "лошо" с думата "добре"!!
29.11.2020 09:58
Къса памет-чиста съвест Охранителят на истината е само и единствено в твоята празна чутура,на която отпред стърчи сърп ,а отстрани чук!Говедо не може да стане кон!
29.11.2020 10:23

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още