Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мариела Нордел към Радева: Ми, мълчи, ма, просто мълчи!

Мрежата

Мариела Нордел към Радева: Ми, мълчи, ма, просто мълчи!

Мариела Нордел към Радева: Ми, мълчи, ма, просто мълчи! - Tribune.bg
Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на пиара

„Няма да пропусна да направя разбор на интервюто на така наречената ни Първа Дама. Доколко е дама и доколко е първа, е друг въпрос, но уважаваният от мен журналист Мартин Карбовски заяви в началото, че всичко е "да започнете вие да разбирате"...“ . Това написа в социалните мрежи Мариела Нордел, която се занимава с пиар и маркетинг.

Ето и целия текст:

Не ми стана ясно какво трябва да разбираме, а въведението на ПД /първата дама/ в интрото си, намесвайки стихосбирката "Дефлорация", пък съвсем ме обърка.

Няма да коментирам странния ъгъл, от който беше заснета, синеещите ѝ от червеното вино устни, нито непохватното ѝ поведение пред камерата - все пак, не е свикнала жената, едва от 2 години ѝ се налага да общува с камери и медии.

Това, което ще засегна са глупостите, които изръси и направи:

- Аз кандидатствах журналистика през 87 и нямаше такова изискване за 2 публикации! Имаше изпит по Български език и литература, пишеше се и едно есе, както и задължителния за всички специалности "Политически" изпит. Това беше!

- Вестниците не бяха само 2 - Работническо дело и Бургаския, както твърди ПъДъ! Ако е искала да има публикации, можеше спокойно да се изяви в "Родна Реч", "Народна Младеж", "Младеж", "Култура", "Отечествен Фронт", че и "Земеделско знаме" - там пък всекви откачалки пускаха. Ааа, да не забравя и "Криле"....

- Мдааа, ПъДъ ни разказа как на 19 години всичко ѝ миришело на риба и една циганка ѝ казала, че ни тука има, ни там. За главата нищо не спомена! ПъДъ-то, де, циганката може и да се е произнесла, жената.

- Разбрахме и че ПъДъ е записала ЛесНо Техническия - това беше навремето, както Учителския - като не ставаш за нищо и никъде и хоооп - в Лесното!

- Не бяха подминати и легендарните филии с мас. Този път разбрахме, че Слави Трифонов я е подял - от там се знаели.

- А, пък с Президента се знаели от времето, когато "се подвизавах като манекенка".... Жива да не бях!

- "Аз съм мухлен, мухлен мъж!", така вика ПъДъ-то за мъжете и военните в България. Из поделенията било ад, щото още работели на факскова термо хартия.

- За това се изработило проект "Жената до Президента"! Или "Вторият план на Президента". Аз предпочитам първия - просто Президентът да си върши работата, а жената до него повече да мълчи.

- "Езикът ти, той твой враг ли е, или твое предимство", йезуитски я подпитва Карбовски. "Май мой враг!". Ми, мълчи, ма, просто мълчи!

- Разбрахме и че ПъДъ много се дразни, че толкова жени искат да се снимат с Президента, пардон, с мъжо ѝ! Нямало и прислуга, въобще.... нещата отиват накъм Айтос.

- Не се пропусна и по българска традиция да се засегнат зодиите - "Той каква зодия е? ", "Близнаци", "А, ти?", "Рак!"... хихиххих мило някси ми стана. Едно време македонските студенти викат, че по това различавали кой е българин, че първото, което питали било зодията, второто, апартамента, в който живееш твой ли бил, или под наем.

- ПъДъ ни информира и че всички "прически, тоалети, гримове" /така говореха Мичетата по цеховете едно време/ били осигурени с нейни лични пари.

Засегнаха се и такива мили теми като спирането на колата й от НСО, политическото здравеопазване.... другите глупости нямах желание да записвам.

Та, това е! Радвайте се, до Президента има жена! Вторият план!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Роси Така е тази Радева е много зле чак в ефир я излъчват, тя две думи не може да върже
20.12.2018 10:17 / Отговор
Вас На мен ми се стори, че устата на Деса май й е накриво сложена,а иначе съм съгласна че трябва да мълчи ! И престанете да я пишете бугазлийка - тя е от село и ще си остане "от село".
20.12.2018 16:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати