Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мартин Табаков: Редно е да се инициира разговор за кадровото състояние на ДСБ

Мрежата

Мартин Табаков: Редно е да се инициира разговор за кадровото състояние на ДСБ

Мартин Табаков: Редно е да се инициира разговор за кадровото състояние на ДСБ - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на анализатора Мартин Табаков

Когато Иван Костов подкрепя кандидат на „Да, България“ от листата на ДБ, а Радан Кънев прави оптимистична равносметка на листата на коалицията в 23 МИР, но пропуска от нея името на председателя на партията си, който води тази листа, е редно, който е заинтересован, да инициира разговор за кадровото състояние на ДСБ.

Колкото и партийните пажове да охраняват профила на господин Атанас Атанасов, времето, в което няма да има трети човек между него и отговорите, идва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Анастас #

Късно е !
Костпвашкият Тъпунгерат от години си гласува за
Румен Радев, Мая Мзнклова и производните им Отрепки.

(обобщително)
15.03.2021 21:00 / Отговор
хах Тролът на комунистите от ГЕРБ, които са просто едно от крадливите лица на БКП отново демонстрира своята простотия.
15.03.2021 22:22
цитат "Смешно и странно на пръв поглед. Костов няма никаква власт, няма партия, няма медия, няма нищо, но колчем се появи някъде из общественото пространство тутакси предизвиква необясним бяс, неистови нападки и болезнена ненавист. От страна на леви, разбира се, но също и на всякакви, обявили се за десни. Защо ли ?
Ето моето обяснение. При всяка поява на Костов веднага си проличава смазващата, убийствена разлика в класите. В равнищата. Костов е няколко равнища над другите политици и като личност, и като политик, и като държавник. Просто стърчи над цялата ни прокопсала политическа прослойка.
15.03.2021 22:27
цитат Стърчи и хвърля „зловещата си сянка”. И клетата прослойка се нахвърля върху тази сянка, тъпче я, търка я, трие я, проклетисва я.
Досега изобилните клевети и оплювки успяваха донякъде да притъпят стъписването от явната разлика в класите между Костов и останалите. Може и този път да успеят. Но тъпченето на „ зловещата сянка” вече изглежда не толкова нелепо и възмутително, колкото смешно и жалко. Наистина да съжалиш тия хора, клетите те, със смехотворните им оплювателски напъни."
15.03.2021 22:27
Геш Не бе, лилав дебил! Костов чисто и просто не е десен, а крадлив болшевик! Много крадлив самозванец! Това е вкрадце!
15.03.2021 22:57
ИВАН КОСТОВ =ФИГУРАНТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, РЕСПЕКТИВНО НА ПУТИН.......... .
ДБКП/ДСБКП/БСП ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА РУСИЯ И СЪРБИЯ...
15.03.2021 23:15
Покажи всички
Ха, ха! Троловете на "държавника" са много смешни и неадекватни с реакциите си, след като съобщението не атакува Костов, а Атанас Атанасов.
15.03.2021 23:01 / Отговор
Защо? И след като Костов бил великостърчащ, защо остави след себе си такива недоразумения да ръководят партията му, а всички нейни интелигентни членове я напуснаха?
15.03.2021 23:10
Геш до защо? Защото си задал не въпрос, а отговор! Браво, за което!
16.03.2021 06:30
Furlata Костов повече от 20 години, дори извън властта, даже особено извън властта, предимно с методите на пропагандата, успя да се настани в ускорителната лента и да пречи на движението, но като "десен"! И на това му казват незаобиколим фактор, а то си е чиста катастрофа, задръстила магистралата! Та така с Костов - пречи, спира, дразни, демагогства, манипулира, но вирее и "стърчи" в отровната среда, която сам създаде, за да угоди на ония, които го създадоха!
Май е време да сложим край на незаобиколимите фактори! С бюлетина!
16.03.2021 06:56 / Отговор
Боряна Гечева Костов пое държавата в много труден момент, след поредната икономическа катастрофа, трябваше да се направят редица много болезнени и непопулярни мерки, за да се преустрои една фалирала социалистическа икономика. И управлението завърши със 7 милиарда приходи. Това не може да се отрича и не е редно да се отрича! Но Костов не беше добър политик! Един политик трябва да е гъвкав, а той не беше, напротив! Да си спомним двугодишното мълчание сред загубата на изборите. Разсърден, че народът не го разбрал! Не е и добър кадровик! Доказателство е госпожа Нинова. Както и настоящият председател на създадената от него партия. И редица други "партийни кадри", които причиниха или допринесоха за масовото отдръпване на дясно ориентираните хора. А за отдръпването доказателство е фактът, че тази партия не може да събере самостоятелно на парламентарни избори необходимият минимум!
16.03.2021 10:57 / Отговор
Наѝ-точното опраделение е на НАБЛЮДАТЕЛ а Вие всъщност се опитвате да го оневините играѝке между доброто и грешките,не г-жо тоѝ просто е „наѝ успешният проект на ДС за разбиване на дясното“ и защо съвсем съзнателно отказа коалиция с Царя и предаде властта на червените,защото изпжлняваше ДС поръчки.
16.03.2021 13:56

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати