Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Марица“: Човекът на Божков в парламента – комунист с Порше, близък на Мая Манолова

Мрежата

„Марица“: Човекът на Божков в парламента – комунист с Порше, близък на Мая Манолова

Снимка:

Депутатът Александър Паунов, за който има подозрения, че е един от мъжете, участвали в разпространените от прокуратурата разговори с Васил Божков, е лидер на несъществуващата на практика Българска комунистическа партия. Като народен представител е част от групата на „БСП за България“. Бил е депутат в още 3 състава на парламента, пише „Марица“.

Паунов е един от многото милионери в редиците на левицата. Името на родения в Пазарджик икономист  нашумя точно преди 2 години, когато предизвика катастрофа с белия си джип Порше Кайен, отнемайки предимство на другата кола. Тогава Паунов отказа да даде проба за алкохол и наркотици с обяснението, че пие силни лекарства, което може да повлияе на резултатите от теста.

Миналата година Паунов стана част от предизборния щаб на Мая Манолова в опита ѝ да стане кмет на София. Манолова обясни, че го е избрала заради силната му икономическа експертиза. От разпространения днес запис се разбира, че Паунов отдавна се познава с Васил Божков. През зимата депутатът бе много активен в споровете за отнемането на лицензите на фирмите на Божков и бъдещето на хазартния бизнес.

Осветляването на взаимоотношенията между Божков и Паунов засилват подозренията, че Мая Манолова също е в топли отношения с избягалия в Дубай хазартен бос. Преди 2 месеца изтече информация, че именно Божков е финансирал предизборната кампания на Манолова на местните избори, но бившата депутатка от БСП отхвърли подобни твърдения.     

 

 


Коментари (3)

Вероника е с трабант ли да е, трабанта е запазена марка на великия демократ продажника Паси!
14.07.2020 14:10 / Отговор
Тъпанар Капиталист-комунист експлоататора държи и пази експлоатираните...Боже,боже...
14.07.2020 16:29
кесо Ей, видяхте ли какво изпуснахме кога се отказахме от комунизъма. Сега всички щехме да сме с поршета, а не само "истински комунисти", като другаря Паунов. А пък "другарите" ни предупреждаваха тогава, че само с тях ни чака "сполука", ама кой да ти верва, хак да ни е. Те сега веке кога Корни, Румбата и Майчето додът на власт на крилете на "народната любов" изкарвайте шофьорски книжки да си карате поршетата. И да не карате пили, ей!!!
14.07.2020 14:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още