Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Маски долу: Лалов иска Радев да даде мандат за управление на ДБ

Мрежата

Маски долу: Лалов иска Радев да даде мандат за управление на ДБ

Маски долу: Лалов иска Радев да даде мандат за управление на ДБ - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на общинския съветник от „Демократична България“ Методи Лалов

Писна ми от политическо шикалкавене.

Очаквам от своите представители твърди и категорични позиции, ясно говорене и смелост (доказали са, че могат това). Демократична България има подробна управленска програма. За съжаление нейното реализиране в пълен обем е невъзможно при сегашното разпределение на силите в Народното събрание.

Затова, ако никоя от първите две политически сили - ГЕРБ/СДС и ИТН, не реализират управленски мандат, трябва да поискаме от Президента да възложи мандат на Демократична България. Ще предложим кратка програма, която несъмнено започва с промяна в Изборния кодекс, но не се изчерпва с него. Тогава ще си проличи кой кой е от останалите, кой само говори и кой действа. Ако имаме подкрепа, започваме промените, които хората очакват, а ние обещахме. Ако ли не - отново на избори и отново на площада, докато изринем тази кочина. И този път няма да сме толкова свенливи.

Писна ми от хора, които се виждат дълголетници в политиката. Предпочитам кратък политически живот, но нормален обществен и личен такъв. 

Писна ми от политическо шикалкавене. Очаквам от своите представители твърди и категорични позиции, ясно говорене и...

Публикувахте от Методи Лалов в Понеделник, 12 април 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Наглост Лалова. "И този път няма да сме толкова свенливи."
Лалов, ти чуваш ли се?!? Та вие се разчекнахте от свинщини из София, с изкривени физиономии сипехте фалшиви обинения и заплахи, нападахте хора и държавни сгради!
Ти май имаш съвсем грешна представа за свенливост! Да не говорим за законност!
13.04.2021 10:13 / Отговор
Калин Абсолютно съгласен!!! Тормоз до дупка тези ДБ правеха на всеки които мисли различно!
Абсолютни комунисти дори по зле! Аз само заради техните методи и ИНТРИГИ никога няма да гласувам за тях!Зад тях седи олигархията и комунизма!!!
13.04.2021 11:43
Karabas Barabas А така, дрОгарю Лалов, напъвай се, напъвай се! Стига с тая констипация, че си станал вече 150 килца свинско тегло! Ей сега ще ви се уреди въпроса за мандат на ДееБъ, ей сега ще се курдисате на държавната копаня! Ще грухтиш и ще лочиш до пръсване! Само като се събудиш, провери дали не си бръкнал в контакта!
13.04.2021 11:48
Какви свинщина !!! Прасетата са Борисов, Пеевски, Доган и Гешев и цялата ДС милиционерска клика. Довиждане, олигарси и подлоги.
13.04.2021 14:50
До Трола Христо Иванов е новият Пеевски, откакто бай Ахмед им обеща да дели баницата! И стига си изтривахте зацапаните гащи, Борисов ще се отдръпне, кажете каква ще я вършите, че има здравна, социална, финансова , а се задава и политическа криза ! Май само от Бойко сте обсебени, не е нормално!
13.04.2021 16:18
до какви ТОЗИ/ТАЗИ ДАЖЕ НЯМА И СМЕЛОСТ ДА СИ КАЖЕ ИМЕТО!!
ДОКАТО ДБ НЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТЕЗИ ЖАЛКИ ОТРЕПКИ НЯМА БЪДЕЩЕ!
АЗ КАТО БЪЛГАРИН ГОВОРЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ОБЩИ ИНТЕРЕСИ,ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗА А ТОЗИ ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ ОТ ДБ ОТНОВО ВСЯВА ОМРАЗА И МЪСТ! Е ТО СИ ИМА БУМЕРАНГ ,ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ОТ КЪДЕТО Е ДОШЛО! БОГ ДА СПАСИ ДУШИТЕ ВИ И ЗАКРИЛЯ БЪЛГАРИЯ!
13.04.2021 16:21
До ДРУГАРЯ Лалоя Другарю Лалов ,писна или не факта е че под 10%гласуваха за вас!!!
Със този език на омраза и дребни кръчмарски интриги от Бойкикев електорат не се печели!!!
Със бивши комунисти от ДС КАТО АТАНАС АТАНАСОВ КОУТО КАЗВА ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО УНИЩОЖАВАНЕ НА ГЕРБ БИХ КАЗАЛ ЧЕ И ТЕЗО КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС СА МНОГО!
Аз ЛИ ДА ВИ УЧА ПЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК ТРЯБВА ДА ГОВОРИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ,А ДАЛИ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ШЕ ИЗЧЕЗНЕ ДА ОСТАВИ НА НАРОДА ДА ПРЕЦЕНИ И ОРГАНИТЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО! ТОВА НЕ Е РАБОТА НА ДБ !!! И СЪС ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ САМО ОТБЛЪСКВАТЕ , ЗАЩОТО ПОКАЗВАТЕ ПЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
13.04.2021 11:39 / Отговор
И оше И ДРУГАРЮ ЛАЛОВ ПРЕДИ ДА ОБИЖДАТЕ ПЪРВО ИЗЧИСТЕТЕ КОЧИНАТА НА ВАШАТА ПАРТИЯ ДБ ОТ ТИПОВЕ КАТО ВАС БОЙКИКЕВ , АТАНАСОВ И ТОГАВА ГЛЕДАЙ ВЪВ ДРУГИТЕ "КОЧИНИ". НЯМАШ ДАЖЕ СРАМ ДА ОБИЖДАШ
БЪЛГАРИЯ !!!
13.04.2021 12:06 / Отговор
Виктор Тия от Дб ся се молят заради отчаянието си ли, хаха
13.04.2021 12:09 / Отговор
поп с ушанка Не очаквах , че ще говори такива глупости !
13.04.2021 12:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати