Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мая 2013: Аз предложих Делян Пеевски, Мая 2019: Долу Гешев

Мрежата

Мая 2013: Аз предложих Делян Пеевски, Мая 2019: Долу Гешев

Мая 2013: Аз предложих Делян Пеевски, Мая 2019: Долу Гешев - Tribune.bg
Снимка:

Текст на Faktor.bg

Забележителна еволюция претърпя Мая Манолова за петилетка и нещо, няма какво да си кривим душата, като връх и апотеоз на този процес е балотажът.

От който има мерак да излезе като кмет на София.

Още малко и лично ще сгромоляса модела „КОЙ“, та да я признаят „протестърите“.

Да бяха живи братя Илиеви, щяха да поръчат буре 100 годишен  „Дъмпъл“ за компанията, ала братя Галеви са си живи и здрави, Господ здраве да им дава. Сигурно вече са запразнили под някоя палма  .

Пред такъв еволюционен скок като на пчеличката Мая

Дарвин би си изял цилиндъра.

Тя би могла да ни изненада още повече, разбира се. Утре е ден за размисъл, да не забравяме, че точно тогава обича да се развихря тази фурия, възпитана в традициите на лукаволилавото партийно семейство. Чудно е, че още не вика в компанията на кубинскатка посланичка:

„Венсеремос“.

Мая е винаги готова да грабне „Калашника“. Току-виж обявила нов Костинброд и призовала за борба за световния комунизъм. Или борба срещу него, зависи кои гласоподаватели ѝ трябват в настоящия исторически момент.

„Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция „Национална сигурност“ , заяви през септември 2013 г. пред Нова телевизия Мая Манолова, по онова време народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание.

Но обясни, че това вече нямало никакво значение, защото отговорността за това действие е била поета. От кого е била поета, така и не разбрахме. Нито дали е поета с вината и мезетата, както е по традиция.

 „Очевидно има интерес да се върти една и съща плоча”, каза тогава Манолова и добави, че иска „да успокои тревожните  журналистически души“. Типично за нея безочие.

Но това е нищо в сравнение с факта, че „подкрепи“ протестите срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор.

„Призовавам президента на републиката да чуе гласа на гражданите и да не подписва указа за избора на главен прокурор Иван Гешев“, заяви тя вчера в смешен опит да се хареса на същите, които през 2013 наричаше „платени протестиращи“.

А помните ли  законодателната поправка „Ванко 1“

Направена в полза на един трафикант на жени от Пловдив, иначе добро момче. Мая е вносител, ама много важно.

Но защо наистина въртим една и съща плоча, тя е нов човек, кмет ще става, на София.

Само за медии за нея са пръснати милиони, които са изскочили от джоба на един мастит бизнесмен, твърдят злите езици. Глупости…

Ще бори и модела на премиера Борисов, дето изпрати есемеси на 16 свои депутати да я подкрепят дружно с БСП и ДПС. Сакрално число, апропо.

Но млъкни сърце

Мая е борец срещу неправдите. 

Свръхправомощията на частните съдебни изпълнители и тормозът, оказван от тях върху гражданите, ще бъдат прекратени. Останаха банките, зави тя през октомври 2017 г..

Още малко да беше останала омбудсман, щеше и тях да пребори. Като едното нищо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети