Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мая Манолова оплаква безработните с телефон за 2000 лева

Мрежата

Мая Манолова оплаква безработните с телефон за 2000 лева

Снимка:

Бившето острие на БСП, ексомбудсман и неуспял кандидат за кмет на София Мая Манолова направи безумен опит за личен пиар на 1 май, пише сайтът Breaking.bg.

На страницата си във Фейсбук Манолова пусна видеоклип, в който честити празника на работниците и плаче за „епидемията от безработица“… с последен модел „Айфон“ в ръка. Такъв телефон струва над 2000 лева.

С това Манолова напомни за друг „закрилник на бедните“ – зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, който ходи с часовник за 40 000 лева.  


Коментари (2)

Иво Имаше и един закрилник на народа през 2013-14г който го возеха с кола да ходи при бедните да реве с тях с часовник на ръката само за 10,000 - 15,000 бил.лв!Кой беше той ли, ами първия кандидат "месия" да оправя България др.н.бареков!
01.05.2020 16:30 / Отговор
Karabas Barabas Крушовишката биволица как изклати Майчето от Кюстендил просто не е истина: „Хайде да те направим кмет на София, ти си най-добрата за тази работа, Майче, всички ще гласуват за теб“! И простата Мая си захвърли хубавата синекура – омбудсманския пост – и се нахендри баш както в народната поговорка „От два стола – на земята“! Ама така е – когато човек е глупав, то е за цял живот! Приятно прекарване на политическото гюбре!
01.05.2020 19:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още