Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мая с минижуп - пак в трио с Бонев и Игнатов

Мрежата

Мая с минижуп - пак в трио с Бонев и Игнатов

Снимка:

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова привлече вниманието по особен начин на последното събитие, на което се появи. В минижуп Манолова се появи в компанията на арх. Борислав Игнатов кандидат за кмет на София на „Демократична България” и кандидатът за кмет на "Спаси София" Борис Бонев.

След фиаското с инвалидните колички, този път тримата скъсиха дистанцията на задушевен дебат за къпането на столичани, на който се обявиха за спасяването на Централна минерална баня в София, която всъщност вече е спасена от кмета Йорданка Фандъкова. За сградата вече има и готов проект, и финансиране, пише ПИК.

Само преди няколко месеца, Фандъкова съобщи, че Столична община започва поетапно възстановяване на знаковите минерални бани в София. Реставрационните и строителни дейности на банята в Банкя вече дори са почти завършени.

Cгpaдaтa нa минepaлнaтa бaня в "Oвчa ĸyпeл", ĸoятo e пaмeтниĸ нa ĸyлтypaтa, щe бъдe възcтaнoвeнa в aвтeнтичния cи вид. Зa цeлтa щe бъдaт изпoлзвaни opигинaлнитe cĸици нa apx. Гeopги Oвчapoв. Πo плaн нa пъpвия eтaж щe бъдaт възcтaнoвeни бaceйнитe c минepaлнa вoдa, дo ĸoитo дocтъп щe имaт гpaждaни и yчeни. Πpoeĸтът пpeдвиждa бaнятa в "Oвчa ĸyпeл" дa ce пpeвъpнe в цeнтъp зa изcлeдвaнe нa лeчeбнитe cвoйcтвa нa минepaлнaтa вoдa. Финaнcиpaнeтo e ocигypeнo пo Oпepaтивнa пpoгpaмa "Hayĸa и oбpaзoвaниe зa интeлигeнтeн pacтeж".

Инвалидната тройка, както ги нарекоха столичани след акцията с количките, явно е пропуснала всички тези новини и заедно седнали да решават "проблемите", допълва ПИК. От дискусията обаче не се родило нищо смислено, но пък протекло повече от забавно с непрестанни опити от страна Мая Манолова да се сближи с двамата си опоненти.

Първоначално тя кръстосвала крака към Бонев, което не предизвикало никаква реакция у него. По-късно Игнатов се разсейвал и смущавал, съобщава ПИК. И през по време на цялата дискусия притеснено извръщаше поглед от бедрата ѝ, пише изданието. Последвало и преместването му.

Участниците в дискусията надълго и нашироко обсъдиха проблемите на столичани с къпането и достигнаха до извода, че ако има баня, хората ще се чувстват по-чисти. "Аз за първи път преди три години отидох в Баден Баден на СПА и прекарах там 3 часа. След това се почувствах невероятно чист", сподели емоционално Иво Божков и бе аплодиран от Манолова и сие, които с мечтателни стонове си пожелаха да изпитат това чувство някой ден в Централната баня.  

ПИКПИК

ПИКПИК

ПИКПИК


Коментари (6)

ЕМИЛ Р. Като няма с какво друго - минижуп, а и в компанията на Игнатов само такива се движат
09.10.2019 12:15 / Отговор
Валерия Тия тримата ми напомнят на една анимационна поредица от Доньо Донев...
09.10.2019 12:29 / Отговор
Хаха И Майчето, и Игнатов решиха да си правят кампанията тя с къси рокли, а той с голи снимки на приятелката му, щото по друг начин не могат, изисква се мозък за нещо повече, а пък те си нямат.
09.10.2019 15:13 / Отговор
Росен Игнатов, от където и да се взе този човек, може и срамежливо да е извръщал поглед, за разлика от неговата приятелка, която не знае що е срам.
09.10.2019 22:32 / Отговор
Васко Супер трио са се събрали. Игнатов някакси изпъква с шантавите си идеи
11.10.2019 15:07 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още