Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Майките от системата пред вратата на ДБ заради Глиги, нарекоха ги „Убийци”

Мрежата

Майките от системата пред вратата на ДБ заради Глиги, нарекоха ги „Убийци”

Майките от системата пред вратата на ДБ заради Глиги, нарекоха ги Убийци - Tribune.bg

Майките от „Системата ни убива” се събраха пред входната врата на  централата на „Да, България” след думите на техния кандидат - депутат Иван Калчев – Глиги.  Преди дни във видео той защити правото на родителите на евтаназия, ако „ти се роди урод”, както и търговията с деца дори и за органи. 

Кандидат-депутат от ДБ: Нямам проблем да се продават деца за органи, трябва да има евтаназия за уроди (ВИДЕО)

Шок, възмущение и недоумение изразиха майките от системата, които настояха за отговори. Те дълго време чукаха на затворената врата, но никой не отовори

„Отговорете за Сандов, защо го защитава. За Мирчев да кажа ли, че са уроди, кретени. Министър на околната среда това ли му е дебата. Възмутена съм“, каза една от жените. Друга пък заяви, че е помисли всичко за шега, но фактът да споделяш и казваш обидни епитети значи, че няма как да изпитваш емпатия към другите. 

Те нарекоха ДБ „убийци“ и го изписаха на вратата им. 

„Браво г-н Христо Иванов за избора на хора. Защо за 8 месеца нищо не свършихте? Не се крийте, чакаме Ви“. 

Глиги от ДБ през 2017: Децата не са хора и нямат права, но маймуните са

КадърКадър

 По- късно майките от „Системата ни убива” публикуваха и пост във Фейсбук, в който определят кандидат-депутата от ДБ Иван Калчев като твар.  Те припомнят, че наскоро друг представител на партията на Христо Иванов е нарекъл „аутисти” всички които публично го нападнаха за това, че в по време на трагедията в Карловско си пусна щастлива снимка с текст, че е „открил калните бани”.

Ето и целия статус на „Системата ни убива”:

 Не можем да проумеем, как е възможно подобна ТВАР - "омиротворител" лъсна на родния политически небосклон и то в листите на ПП "Демократична България", която е славна с претенциите за интелект, експертност и какво ли още не, без право на възражение от когото и да било. Скоро друг техен "кандидатин" - Теодор Михайлов, непоколебимо нарече "аутисти", всички които публично го нападнаха за това, че в трагедията на с. Каравелово и другите карловски села, откри "кални бани" и хумор, заснет с усмивката на госпожата Белобрадова(величана като закрилник на хората с увреждания). Тя пък нагло ни изблъска от вратите на Народното събрание, след като с лека ръка отхвърли Закона, които гарантира съществуването на децата ни. Е, много са нагли. Даже долни! И тези хора имат последователи? С кой акъл???


Етикети майки, Глиги
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети