Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мъж от Добрич се оплака, че е репресиран от служителите на Рашков

Мрежата

Мъж от Добрич се оплака, че е репресиран от служителите на Рашков

Снимка:

Мъж от Добрич се оплака, че е репресиран от служителите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Драгомир Пеев е публикувал пост в социалните мрежи с обяснение какво му се случило във вчерашния ден. Вижте разказа му:

 

Здравейте приятели!

Случи ми се следното събитие:

В 14:46 ми се обади лице представящо, ми се се за полицейски служител от ОД МВР Добрич, представящ се за Венцислав Георгиев Началник група по криминална полиция по район Добрич, и ми сподели, че се намира на постоянният ми адрес на живеене. Аз по това време се прибирах пеша към дома си тогава полицейският служител ми каза да изчакам там където се намирам.

След 5 мин. дойде полицейската кола качих се в нея и бях откаран до Първо полицейско управление на МВР в Добрич. От тук започнаха незаконосъобразните и недопустими действия на разследващия полицай господин Георгиев.

При влизане в поделение на МВР, всяко лице е длъжно да се чекира в дежурната т.е да си даде личната карта и дежурният да запише данните от нея, часа на влизане и при кого е посещението. В случая обаче полицай Георгиев, държеше настоятелно моето влизане в полицейското управление да стане без това чекиране. И дори ми говореше заплашително, но след моето настояване дадох ЛК и бях чекиран.

След направената от тях заплашителна проверка срещу мен, поисках да ми бъде връчена призовка с която да докажа на какво основание съм викан в поделение на МВР. Такава ми бе дадена с нежелание. Дори единият от полицаите ми сподели, че имали разпореждане да претърсват и дома ми и проявили, снизхождение, към мен, като не сторили това, и съм се бил разминал „ЛЕКО“ по неговите думи!

Това ако не е сплашване, не знам! Това е родната ни полиция ръководена от Министър Рашков. Репресия, срещу мирни граждани, с цел сплашване! Да ама НЕ! Няма как да им се получи в Европейска съвременна България! Със сигурност с тези си действия МВР, ще направят една голяма част от Българският народ по единен и по сплотен! Бог да пази и благославя всички БЪЛГАРИ и техните СЕМЕЙСТВА подложени на такива репресии! Споделяйте!!  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още