Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Методи Лалов: Манолова явно си е повярвала, че хората са с къса памет...

Мрежата

Методи Лалов: Манолова явно си е повярвала, че хората са с къса памет...

Методи Лалов: Манолова явно си е повярвала, че хората са с къса памет... - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на общинския съветник от Демократична България Методи Лалов

Мая Манолова казва, че е направила „тежка грешка“, гласувайки през 2013 г. в качеството си на депутат от БСП Делян Пеевски от ДПС да стане председател на ДАНС.

След десетки години подкрепа на статуквото, част от която е гласуването за Пеевски, но и гласуването против съдебната реформа на Христо Иванов, днес Манолова явно си е повярвала, че хората са с къса памет, както и че лековерно ще повярват, че тя изведнъж се е преродила в демократ, защитник на правовия ред и реформатор.

На парламентарните избори през март имаме шанс да се отървем от Борисов, но и да не допуснем политически ренегати и марионетки на задкулисието да продължат да доминират политическия ни живот.                                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Лалов, къде ти беше паметта и морала, като гласува за Мая Манолова?............................. Край нямат вашите игрички срещу българофилите..........
04.01.2021 14:56 / Отговор
така е Късата памет на хората позволява на хора като Манолова, мутрите Борисов, Трифонов и Пеевски, престъпни партии като БСП-ГЕРБ-ДПС-Воля-ОП да се докопват винаги до властта.
04.01.2021 15:15
До лилявия трол! Късата памет е на лилявите демократи, които се съюзиха на местните избори с Маямата, а сега се правят на ударени!
04.01.2021 16:35
кесо Тия двамата на снимката не знам дали си вярват, че хартийките които си подмятат на масата струват нещо повече от фабричната им стойност. Май само те си вярват, че могат да прилъжат някой и друг глупак и кръгъл или полукръгъл идиот да гласува за тях.
04.01.2021 14:57 / Отговор
И Лалов смята , че сме с къса памет Наско пред БНТ :
Нова бъдеща управленска коалиция се заформя - "Демократична България", "Изправи се Бг" и "Има такава държава",.
"Демократична България" в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат и да го реализира със сегашната извънпарламентарна опозиция
Той уточни, че към момента социологическите проучвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в следващия парламент.
Водещата го попита дали в дясно не се притесняват от соцминалото на Мая Манолова, на което генералът отговори, че оттогава много вода е изтекло, с което даде да се разбере, че Мая става за политсъдружник на десницата днес.

Новината за бъдещата колаборация на десницата с части от лявото у нас предизвика реакцията на Евгени Михайлов: "Ееее, Атанас Атанасов и ДСБ надминаха, и Нинова и БСП! Общ фронт с Отровното трио, Слави Тр., МаяМа и Копейкин!!!??? Да им е сладко!"
04.01.2021 15:42 / Отговор
Z Лалов, а кога ще формулирате ясно причините да се "отървете от Борисов", както се изразявате. Само, че формулировките, освен ясни, трябва и да са подкрепени с доказателства, а не само голи обвинения във всички смъртни грехове. Докато само ала-бал-ствате по темата за Борисов, оставяте впечатление, че той ви пречи, ама сериозно ви пречи да се докопате собствено до властта. Така избиратели няма да спечелите, е, поне от онези, дето могат да четат, да пишат и да мислят.
04.01.2021 17:45 / Отговор
ЛИНО ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА МИ ЗАМИРИСВА НА НОВА ЛЮБОВНА ИНТРИГА.
ТРИМАТА ГЛУПАЦИ СА ЧУЛИ,ЧЕ МАЯМА СЕ РАЗВЕЖДА И ХОП ХАДЖИГЕНОВ, ДА
ПОДПИШЕ НОВИЯ БРАЧЕН ДОГОВОР.
МНОГО ЩАСТЛИВИ СА НА СНИМКАТА, НО ДАЛИ ЩЕ ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА ЗА ПАРЛАМЕНТА.
04.01.2021 19:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати