Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Методиева: Аплодисментите за Рашков са май дрога за неосъществената му личност и душа

Мрежата

Методиева: Аплодисментите за Рашков са май дрога за неосъществената му личност и душа

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Юлиана Методиева

Вчера цял ден електоратът слуша Рашков. Това било, онова било. Щял бил да даде информация, щял бил да преобърне наопаки схемите на купувачите на гласове, на мафията, на Борисов, а Гешев направо щял да разгроми ако си прави оглушки! Хубаво.

Но  Янаки Стоилов днес му каза нещо неприятно, в стил „Москва не вярва на сълзи“. Служебният правосъден министър щял да реагира на служебния вътрешен министър само ако „има основание“ за това. Ще рече, и да събира от сутрин до вечер Бойко Рашков македонци, дамаджани, роми и друг обичайни заподозрени, приказките му си остават в графата за наивници!

Май става все по-видимо какъв е психологическият казус с Рашков - дето – не спира – да търчи по медиите и да разнася пуканки. Аплодисментите за него са май дрога за неосъществената му личност и душа. Психолозите казват, че до подобно разстройство се стига при наличие на определен нарцисизъм и безспирна амбиция да направиш впечатление. Дори се предполага, че може да са родени с дефект в системата от хормони на щастието.

Ох, и Янаки не го разбра. Мъка!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още