Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Михайлов: На мястото на ГЕРБ бих предложил правителство и програма "РЕД вместо ХАОС"!

Мрежата

Михайлов: На мястото на ГЕРБ бих предложил правителство и програма "РЕД вместо ХАОС"!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Евгени Михайлов

 

На мястото на ГЕРБ бих предложил правителство с втория мандат и програма "РЕД вместо ХАОС"!

Пък да цъфнат всички на светло...  

 


Коментари (3)

Един примитив Ей на това народът вика " Не било в тикви , ами в кратуни." Борисов трябва да е слънчасал , че да се впрегне да вади държавата от кризата и да посреща ковид вълната и зимата , а в същото време да го тиквосват , Мая и креслите и да висят под прозорците му и всички да му пришиват престъпления , за които се сетят. Нека ги остави , та народецът да стопли най-после кой може и кой го лъже. А стриганите кратуни да си правят тъпото шоу , но в кабеларката си.Каквото им беше разпоредено , свършиха го.Тъпкано да им се връща.
10.08.2021 20:07 / Отговор
Борислав Примитив, много добре си го каза и описал, защото докато случаите на ковид бяха малко се биеха в гърдите служебните министърчета колко добре управляват кризата, сега вече почнаха да дърпат назад. Да си сърбат попарата, да я сърбат и идиотите, които гласуваха за ИТН, ДБ и онея ИБНИ или както се казваха там.
10.08.2021 20:55
attropo Оти бре,момче?!?Нали тия и техния рупор - *кинефник* на прУкопиефЪ,говореха постоянно против него,като *най-нежното* обръщение беше *толуп*?Пазя си ги техните*умотворения* и безсилната жлъч на платените лиляво-пембени тролчета!Пазя и писмото на великата комисия,с която скромно ме узвестяват,че *мъдиъпул* на крадливата стояна и *кинефник* не подлежат на санкции,защото били *частни*!?!И сега на тези лайномети и подчинената им паплач да им бутаме густо?!?Да се удавят в собствените си фекалии,смрадлива просташка сган!
10.08.2021 20:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още