Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Може ли човек с държавнически претенции да постне фейк снимка и лъжлив, престъпно безумен текст

Мрежата

Може ли човек с държавнически претенции да постне фейк снимка и лъжлив, престъпно безумен текст

Снимка:

Милен Максимов, Фейсбук

Може ли някой да си представи, че човек с държавнически претенции и дипломатически опит може да постне тази очевидно фейкова снимка като уж изобразяваща Берлин (?!?)

Но това, как и да е, човек може в неделя и да се напие и да обърка проснатите на въжето рипсени кюлоти на баба си Евлампия със стринг тангата на съседката Миче. На кого ли не му се е случвало!...

Обаче да напише придружаващия снимката лъжлив, подстрекателски, престъпно безумен текст, както е направил Илиан Василев, това пиян човек не го може!

За целта трябва просто да си изкрейзил.

Или да си кукла на конци.

Друго няма!

* * *

Как така става, че в последно време почти всеки, поразен от яростен антиправителствен и протестофилски синдром, неминумо загазва по линия на умствената дейност, на интелекта и дори на здравия разум??  


Коментари (3)

Емил Генов Илианчо, Илианчо... за резил стана!
03.08.2020 13:21 / Отговор
Злобата е опасна за вашето здраве! Всички,които по някакъв начин се чувстват ощетени и неудовлетворени от ГЕРБ и в частност Борисов са се обединили от злобата и кариеристките си уклони и са готови и на линч,преврат,народен съд и всичко,което би навредило на Борисов,но за съжаление и на държавата!Мекерета,като василев и трифонов ,хрисимия данев,христо колумб и др.са една влакова композиция
03.08.2020 16:02 / Отговор
Будни сме! Нападателните акции на агент Сашо11 стават все по-безумни. За катастрофата с Милен Цветков веднага обвини държавата и правителството. И сега с какво право използва лика на Милен? Добре че синът на Алекс Алексиев спечели делото и не позволи на този агент да присвои неговия проект "България аналитика".
03.08.2020 16:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още