Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Милен Велчев за „хотелите си“: Пояснявам за тези, които си губят времето да четат жълти медии като Медиапул…

Мрежата

Милен Велчев за „хотелите си“: Пояснявам за тези, които си губят времето да четат жълти медии като Медиапул…

Снимка:

От Фейсбук профила на бившия министър на финансите Милен Велчев

Пояснявам за тези, които си губят времето да четат жълти медии като Медиапул и други подобни: брат ми Георги е купил 1 (един) хотел в Златни пясъци в касова приватизация през 1998. По това време аз бях инвестиционен банкер в Лондон в началото на кариерата си. До този хотел във времето е построил нови 2, финансирани с банкови кредити, които продължава да обслужва.

А “хотелите на Милен Велчев” даже не зная точно къде са, не мога да ги намеря дори, ако се наложи. Те са на инвестиционна компания Сигма Кепитъл, която брат ми преди време управляваше заедно с Веселин Данев, друг инвестиционен банкер от Лондон, без да са нейни собственици. От над 10 години той не участва в управлението й. Въпросната компания, като изряден работодател, е кандидатствала, както разбирам, за финансиране по мярката 60/40.

Според мен, всеки, който може да се погрижи за служителите си, трябва да го направи по всички позволени от закона начини.  


Коментари (2)

ОЧЕВИДЕЦ Пред очите ми, на пейката в балона за тенис на НТЦ край зала София, това "момче" продаваше нощувки на Слънчев бряг по около 300 лв./вечер за апартамент... Не зная за кой хотел, най-вероятно за някой, дето не е негов... :)
22.04.2020 11:52 / Отговор
Мда Наглец от класа.
06.06.2020 01:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още