Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Фучеджиева: Бенатова омаловажава труда на медиците и на щаба, за да компрометира правителството

Мрежата

Фучеджиева: Бенатова омаловажава труда на медиците и на щаба, за да компрометира правителството

Фучеджиева: Бенатова омаловажава труда на медиците и на щаба, за да компрометира правителството - Tribune.bg
Снимка:

Милена Фучеджиева се възмути от тенденциозните въпроси на Миролюба Бенатова в интервюто й с генерал Мутафчийски. Ето какво написа писателката във Фейсбук:

"Ако генерал Мутафчийски се кандидатира за президент, аз ще гласувам за него, независимо от сарказма му на финала на интервюто с Бенатова, който погрешно е тълкуван като изпускане на нерви. На човека му писна от тъпите ѝ внушения, които не са журналистика, както и от тенденциозните ѝ въпроси. Единствената й цел за това интервю беше да срути, да обезмисли, да развенчае, да накара насила Мутафчийски да признае, че работата на щаба е била изцяло грешна и че Мутафчийски на практика не се е справил със ситуацията. На фона на всичко, което знаем за много по-неадекватния начин, по който са реагирали правителства и медицински институции в Америка и много страни в Европа, тук нещата бяха направени както трябва, и задачката на шофьорката на такси не постигна резултата към който се стремеше.

България върви по израелския модел. Бенатова иска да сме германския модел, коя е тя, че да настоява за нещо подобно. И Мутафчийски, и щаба нямат правомощия да решават какви са правилата в една болница за операциите, има мениджъри на болниците, това им е работата. И болницата във Видин има мениджър, който не си беше свършил работата. Бенатова и много хора имат доста комунистически представи за начина по който би трябвало да се управляват институциите в България.

"Остава усещането", "насъскване" - нищо чудно, че на Мутафчийски му писна. Дори дълго я издържа. Чудя му се защо изобщо се е съгласил на интервю точно с нея, за която е ясно, че е тотален враг на всичко, което се прави от правителството в момента. Бенатова омаловажава, обезценява труда на медиците и на щаба, за да компрометира правителството - това е целта на това интервю и нищо друго.

И Мутафчийски накрая се изгаври с Бенатова с изречението за измирането на много хора. Ако някой не разбира, че му писна от тенденциозните ѝ глупости, това не е проблем на Мутафчийски.

Както казах, Мутафчийски президент!"

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Киро Бизона Тъпата трътка Циганолюба Дрислатова се компрометира още на времето, когато редеше сълзи и сополи за имотите на „цар“ Киро в Катуница, след кървавите събития в селото, когато хора на дъртия мънгоч убиха младежи от селото! Така че тя е „на повикване“ винаги когато се касае да се наплюва правителството и хората, които работят за доброто на народа! Само че после да не плаче, че си е ритнала трудовата книжка!
15.05.2020 13:46 / Отговор
сивата котка Фучеджиева би следвало да знае,че има 3 въпроса на които човек няма право да отговоря - с кого спиш, каква ти е заплатата и за кого ще гласуваш. Подмазваческо или пиарско бе това " аз ще гласувам за него"? В интервюто, че има пробойни, има. Но как генералът изтърпяваше въпроси на някои журналисти от рода на:" лекува ли тамянът ковид-а", а се изрепчи на Бенатова? Никой лекар не може да си позволи да говори по този начин, колкото и нелечемо да е заболяването на пациент, а още повече да насажда паника и страх. Не
еморално, нито човешко, нито генералско. Затова не веднъж писах,че Мутафчийски е добър хирург, но не и лекар. Да си лекар значи да обичаш хората. А този гологлав военен обича властта, парите, предимно себе си, поради което от алчност даде д-то си под наем.
15.05.2020 14:53 / Отговор
нина Никой не знае какъв е въпросът, заради който Мутафчийски отговори в стила на Бенатова и прекрати интервюто. Може да е по-тъп от въпросите на сутрешните "мисирки "...
15.05.2020 16:47
Тартаковер Великата авторка на "Секса и комунизма", забрави думите си, че трудно се живее между българите, защото са напълно изтрещели!? Сега се е хвърлила на амбразурата да защитава НОЩ ? Само че нормалните хора биха се стъписали от подобни "защитници". Тази жалка креатура, дъщеря на известния комунистически писател Дико Фучеджиев, живяла със сребърна лъжичка през соца, после отишла в Америка и там плюла България, като се върна тук гледа отново да захлеби. Както се вижда от омаяните от лъжите й глупаци-твърде успешно! Само един пример от живота й в САЩ е достатъчно омърсяващ. В разговор с американец, със забележима гавра "превежда" нашия Ран Босилек, като Ърли Базел. И двамата се хилят доволно. За сметка на автора на "Я кажи ми, облаче ле бяло"... Бенатова може да е еврейка, но е по-българка от тази жалка помия...
15.05.2020 15:40 / Отговор
Киро Бизона Тартаковерчо, я ни обясни, ратайче, кога „Бенатова“ е била „по-българка“? в Картуница? Или с този несръчен опит да бъде компрометиран и унизен ген. Мутафчийски? Всичко е защото само за два месеца той доби рекордна популярност, а след призивите в мрежата той да бъде номиниран за следващ президент, на сегашния изпълняващ длъжността му се разтрепераха мартинките. Така че всички „правилни“ журналистки като нея бяха спешени по тревога бързо да окепазят един от наистина малкото читави хора и професионалисти у нас! Това е! Само че, слава Богу, ние не сме слепи, а виждаме ситуацията в истинската ѝ същност! Това, че един „дрОгар“ ще се раздели с мечтата да изкара втори мандат президент на т. нар. от него самия „блато“, нас изобщо не ни трогва! Айде чиба!
15.05.2020 21:36
Аут! Тартакович, "мозъчният ганглий" (автор на този умопомрачаващ конструкт), по комунистически маниер не коментира статията, а авторката! Гнус!
15.05.2020 23:50
И аз ще гласувам за генерал д-р Мутафчийски ако се кандидатира за Президент. Но да не е луд човека, да си остави уникалната работа като един от тримата най-добри хирурзи у нас, за да му задават тъпи въпроси "шофьорки" на такси, които се изживяват като журналя, а са само мисирки. Дали беше уязвен генерала, или правителството? Не мисля. Току-що рейтинга им скочи още по-нагоре. Това са хора, които се записаха в историята на Отечеството ни!
15.05.2020 16:36 / Отговор
кесо Е, да не бъдем прекалено критични към поведението на Бенатова. Все пак тя е само един обикновен таксиметров шофьор. Има доста по-груби нейни колеги. А и грешката е преди висчко на ген. Мутафчийски. За какво му е притрябвало да обяснява на един таксиметров шофьор материя която той едва ли разбира. Ген. Мутафчийски да си върши неговата работа както досега, а пък таксиметровите шофьори да ни возят без да ни "извозват".
15.05.2020 19:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати