Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Милена Фучеджиева: Никога нямаше да е твърде рано за смъртта на О Джей

Мрежата

Милена Фучеджиева: Никога нямаше да е твърде рано за смъртта на О Джей

Милена Фучеджиева: Никога нямаше да е твърде рано за смъртта на О Джей - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева

Бяхме свидетели на живо как О Джей бягаше от полицията с Бронко-то си след като закла бившата си жена и любовника й. Незабравимо американско шоу, което се предаваше от хеликоптер, следящ гонката. След това започна шоуто на правосъдието, което той не получи, защото имаше отлични адвокати, а и присъдата беше несправедлива.

О Джей се държа супер нагло по време на процеса. И преди съм писала, че тогава работех в бутика на Кристиян Диор на Родео Драйв и се наложи да бъдат заковани с дъски витрините на всички бутици в Бевърли Хилс, защото ако получеше обвинителна присъда, щеше да има палежи. За да избегнат градът да пламне отново - след палежите заради Родни Кинг - той беше оправдан. Черните тържествуваха, макар и да знаеха, че О Джей е виновен.

За тях беше някакво изкупление, че поне един техен брат беше несправедливо оправдан, за сметка на това, което се случи с Родни Кинг, който беше пребит от полицаи, и те бяха оправдани. Всички знаехме, че О Джей е виновен, имаше много доказателства, но съдията и прокуратурата на Ел Ей спасиха града от погром.

Голям спортист, ужасен човек, извършил ужасяващо престъпление под влиянието на кристал мет, дрога, превръщаща хората в чудовища. Никога нямаше да е твърде рано за смъртта на О Джей.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати