Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Милена Фучеджиева: Световните учени обясняват, но тукашните демократи са се втренчили в пъпа си

Мрежата

Милена Фучеджиева: Световните учени обясняват, но тукашните демократи са се втренчили в пъпа си

Милена Фучеджиева: Световните учени обясняват, но тукашните демократи са се втренчили в пъпа си - Tribune.bg
Снимка:

Милена Фучеджиева, Фейсбук

Интересна новина от мен. Вчера отидох да си направя бърз тест за covid-19 в Св. Пантелеймон. Струва 36 лв. Знам, че не съм заразена, защото спазвам много строго мерките, но исках да проверя дали съм била болна през февруари от корона или от някакъв друг грип. Много се надявах, че съм го изкарала, но тестът показа, че за съжаление нямам анти-тела срещу корона - IgG показател негативен и IgM показател също негативен. Така че продължаваме да спазваме.

Изумена съм от неспособността да се асимилира ситуацията от много интелигентни хора в България. Най-големите световни учени обясняват, пишат, ограмотяват, но тукашните демократи са се втренчили в пъпа си, който е неприязънта им към Борисов и генерала-професор, и циклят като някакви пренавити, развалени механизми, оспорвайки безспорни факти на развитието и поведението на вируса.

Изглежда, че имат някаква психологическа бариера, която не могат да прескочат, въпреки че живеем в ерата на богатството на информация, а не през соца, когато развивахме теории най-вече защото ни държаха неинформирани.

Това си е тяхна работа доколкото не влияят негативно на общественото мнение, а тогава става моя работа, защото аз завися от това доколко социума около мен има разбиране за сериозността на ситуацията и се пази, пазейки и мен по този начин. Затова всякакви опити да бъде разклащано доверието във взетите мерки, ще среща от мен твърд отпор и контра-атака с информация.

Не се заблуждавайте, че ще ви търпим глупостите, за да ни влачите по нанадолното на липсата ви на чувство за самосъхранение.

Хубав ден и бъдете поне здрави, ако не сте особено умни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Том Поздравления!
27.03.2020 19:06 / Отговор
Искра Точно и вярно.В много случаи сме на различно мнение но сега е права! Каква полза от умни и красиви но дебили......
31.03.2020 15:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати