Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Минеков завел Светослав Трайков за 4 дни в Давос с командировъчни от държавата

Мрежата

Минеков завел Светослав Трайков за 4 дни в Давос с командировъчни от държавата

Минеков завел Светослав Трайков за 4 дни в Давос с командировъчни от държавата - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на депутатът от ГЕРБ Тома Биков

Това е заповед на министъра на културата Велислав Минеков за командироване на политкомисаря Светослав Трайков в Давос.

От интервю на министъра отпреди няколко седмици разбрахме, че Трайков е преди всичко... разузнавач. Според Минеков разбирал много и от фейсбук. На базата на тези си качества, както се подозираше, той е и началник на отдел „Европейски програми и проекти“ в Министерството на културата, и по тази линия отговаря за осъществяването на Плана за възстановяване и устойчивост в културния сектор.

‼️По плана, който предвижда 46 милиона лева за дигитализация на архивите до момента не е направено абсолютно нищо! Повтарям - абсолютно нищо!

Тези пари са достатъчни за дигитализацията на архивите на БНТ, БНР, БТА, Националната филмотека и всички останали архивни фондове в сферата на културата. Трайков обаче е в Давос. Вероятно разузнава нещо на разноски на... Програмата за популяризиране на българската култура в чужбина!

Тази подигравка обаче вече не е по вина на Минеков, а е отговорност на президента Радев, който продължава да търпи този абсурд в културата да се развива и утвърждава.

Самият Станислав Трайков публикува снимки от командировката в профила си във Фейсбук. На тях се виждат гурме ястия и заснежени склонове. 

Фейсбук Фейсбук

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати