Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мирчев: „Възраждане“ да осмислят съседните ни номера с ГЕРБ и да заключат, че няма нищо случайно

Мрежата

Мирчев: „Възраждане“ да осмислят съседните ни номера с ГЕРБ и да заключат, че няма нищо случайно

Мирчев: Възраждане да осмислят съседните ни номера с ГЕРБ и да заключат, че няма нищо случайно - Tribune.bg
Снимка:

„Внимание! Национална конспирация! Чакам сега от „Възраждане“ да осмислят съседните ни номера с ГЕРБ, изтеглени в жребия… и да заключат, че няма нищо случайно!“, това написа във Фейсбук профила си Ивайло Мирчев от „Демократична България“.

Публикацията му идва в отговор на коментар на партията на Костадин Костадинов, според които новите профилни снимки на Бойко Борисов и Хрсито Иванов били с: „еднакви бели разстояния в дясно“.

„Явно новата опорка срещу нас е, че сме си близки с ГЕРБ - Борисов я подхвана вчера, интересно е как от „Възраждане“ и те пеят в същия хор… Няма да обяснявам колко е абсурдна тази идея - такова обяснение би било обидно за интелекта на четящите тук“, посочва още той.

„Впрочем, само дигитално неграмотни хора биха написали подобна глупост за подрязването на снимките. На колегите от „Възраждане“ убягва, за съжаление, и традиционната грамотност, нищо че искаха Закон за българския език – „вдясно“ колеги, се пише слято, когато е наречие. Наречие знаем ли какво е? Конспирациите процъфтяват в условия на неграмотност“, завършва поста си Мирчев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети