Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Миролюба Бенатова пак се занимава с генерал Мутафчийски

Мрежата

Миролюба Бенатова пак се занимава с генерал Мутафчийски

Миролюба Бенатова пак се занимава с генерал Мутафчийски - Tribune.bg
Снимка:

Скандалната журналистка прави внушения с нелеп коментар и депутати с малки букви

След като през май миналата година Миролюба Бенатова провокира ген. Венцислав Мутафчийски в интервю, днес тя пак се захвана с него. Въпреки, че прогнозата за жертви в онова интервю се сбъдна, Бенатова реши отново да прави внушения.

Ето какво написа тя във Фейсбук:

Ваксините, Мутафчийски в джипа на Борисов и трябва ли да се легализира проституцията - темите, по които депутати от ДПС, БСП и ГЕРБ са готови да дискутират в рамките на един час национален тв ефир. Това са важните теми на деня. Да си знаете. Утре пак ще гледам, за да се осведомя за акцентите.

Направи ми впечатление, че тома биков от ГЕРБ едва не се извини на Велислава Кръстева от ДПС, че ако е такъв проблем, че Мутафчийски се вози при Борисов, може и да спре да го прави. Така, де, Мутафчийски им е скъп. И на ДПС, и на ГЕРБ.

Днес снимката му беше разпространена от автор Министерски съвет. Догодина може да е от другата страна на тротоара.

 

Ваксините, Мутафчийски в джипа на Борисов и трябва ли да се легализира проституцията - темите, по които депутати от ДПС,...

Публикувахте от Miroluba Benatova в Понеделник, 22 февруари 2021 г.

***

Гледам как мутафчийски слуша борисов. Слуша и кима. Бре, какъв висок праг на поносимост. Какво търпение. Какво разбиране. На виадукта. На пътя без посока. Към бъдещето. (справка - видео на Борисов от неговата страница. Показват го и по БНТ.)


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (29)

Бенатова вече няма какво да губи по-голям парцал не може да стане.
22.02.2021 19:59 / Отговор
мда Това да се унижиш публично и да отидеш със съветската мутра Борисов, да гледате строежи, от които нищо не разбирате, при условие, че ваксинацията е пълен провал, болниците са претъпкани, смъртността и заразените отново се увеличатав, а крадливата мутра Борисов предизборно отново отваря всичко, защото иска власт на всяка цена и Мутафчийски, вместо да реагира на всяко престъпно действия на Тиквата, го оставя да го тупа по рамото и да му говори глупости. Дъно.
22.02.2021 20:42
призив! Да удостоим с аплодисменти мда, понеже гледа дъното отдолу и с всеки следващ коментар ни подсказва колко болезнено за наглите изнудвачи е усещането им за неизбежен и зрелищен провал!
22.02.2021 21:02
до "мъда"-та Дрънкането ти е пълна простотия, фейк, опорки. Отсекъде, мъдьо!
22.02.2021 21:15
съгласявам се с призив "мда" (който вероятно е тартаковера), наистина вече звучи отчаяно - истерично. Някаква патологична активност развива, всички нелепи опорки пак и пак, но фалшът избива. Бенатова е една от основните наемнички на хибридно-мутренската война срещу държавата. Дава всичко от себе си, загубила отдавна и достойнство и срам, ако ги е имала някога. Трябва да си даваме сметка каква измет ще наема друга измет като Миролюба и "мда" да върши това антибългарско дело, какви интереси и нужди го налагат.
22.02.2021 21:20
? Някой герберски трол може ли да обясни логично поради каква причина генерал-майор професор д-р Мутафчийски, който освен че е ръководител на НОЩ е и главен лекар на въоръжените сили и висококвалифициран хирург, бива размотаван по горите да наблюдава СТРОЕЖ ПРЕД ТУНЕЛ?!
23.02.2021 07:55
Бенатке, Бенатке, Миролюбова, Миролюбова, ако не беше жалка, щеше да си толкова смешна...
22.02.2021 20:02 / Отговор
Тикво, тикво.... "Ела да видиш, Мутафчийски, как се ваксинира. Довел съм двама професори да видят как се ваксинира."
Заслужаваме си всичко.
22.02.2021 20:42
Жалка история! Глупаците си мислят, че като обиждат авторитетите, те самите избуяват (но като бурени) в обществото.
22.02.2021 21:08
Мимето Заслужихме си и куклата на конци на Мултигруп Беров, и катастрофичния Жан, и мангала, и царя, и украинския гражданин и мошеника от село Фролош! Ако не разбирате, че Бойко ви прави разногледи и в перманентна нервна криза нарочно, значи той тъпи си е заварил!
22.02.2021 21:10
до трола Комунистът Борисов прави цяла България разногледа, само троловете като теб на държавна хралинка стоите угоени, че да гласувате за него и да пишете простотии в подкрепа на бащицата по форумите.
23.02.2021 08:05
до трола Нормален и независим човек, който е прочел поне една книга в живота си никога не би подкрепил Борисов - тази проста и крадлива мутра от соца.
23.02.2021 08:06
Покажи всички
Иванов миролюба бенатова, защо се тревожиш за легализирането на проституцията? Дори да се появи подобен закон той ще засегне възраст, от която ти доста си се отдалечила. Бабичките не би следвало да се вълнуват, чак толкова, нали? Виж за журналистките "на повикване" няма възрастови ограничения. Дерзай!
22.02.2021 20:17 / Отговор
Angel И без легализирана проституция е всеизвестен факта, че Мирето е журналистическа проститутка...
22.02.2021 20:18 / Отговор
Татулова Генерал-майор проф. д-р Мутафчийски може да бъде където си поиска, но цялата кариера на Бенатова премина на тротоара! Медийната проституция не е разновидност на най-старата професия, а обикновен курвалък!
22.02.2021 20:18 / Отговор
? Бихте ли казали каква е функцията на ген. Мутафчийски да виси по магистралите с Тодор Живков, пардон, Боко Борисов? И да му кима с глава сякаш разбира нещо от качество на асфалт? Ген. Мутафчийски няма ли си ангажименти в НОЩ? Или са го домъкнали на магистралата като поредната нощна жрица на Тодор Живков, пардон, Боко Борисов?
22.02.2021 20:49
Панимайш, хейтърчо? Смешната питанка много се е озорила за анализа си.
1. Премиерът Борисов и проф. Мутафчийски минават през строежа при посещаване на пунктове за ваксинация в провинцията.
2. Може пък проф. Мутафчийски да е бъдещият премиер и се запознава отрано с проблемите в страната, а не да скочи с парашут на висок стол.
22.02.2021 21:13
отново режещо точна - Татулова.
22.02.2021 21:25
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети