Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова

Мрежата

Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова

Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Любомир Талев

 

Цялата истина за мафията и за завладяната държава, за която някои политици от т.нар. "Демократична България" толкова обичат да говорят в две изречения: след развалянето на договорните отношения с "Газпром" отново купуваме руски газ, но вече от посредници и на по-висока цена, а митичните американски танкери с газ към днешна дата са просто част от меко казано либералните интерпретации на истината от страна на тандема Петков - Бориславова. Цената, разбира се, я плащаме всички ние: от бизнеса до обикновените потребители.

Отдавна твърдя, че една от главните цели на държавния преврат, започнал с протестите от 2020 г., беше именно връщането на газовите посредници, изхвърлени от управлението на ГЕРБ, и че когато бившият премиер Кирил Петков се заканва да връща държавата някому, той няма предвид редовите граждани. И че зад цялата антируска реторика на проваленото бивше управление прозира слугинаж на руските икономически и стратегически интереси, изразяващ се освен във връщането на газовите посредници, още в дерогазията от ембаргото срещу руския петрол и кражбата на един лев от всеки литър гориво, отказа от военна помощ за Украйна, сключения меморандум за един милиард долара с руската офшорка Gemcorp и т.н. и т.н.

Днес това бе потвърдено от Иван Иванов - дългогодишен член на ДСБ, който със сигурност не може да бъде заподозрян в интерес да вреди на коалицията, в която членува неговата партия. А разкритията му обясняват защо бившите управляващи толкова се съпротивляваха срещу решението на Народното събрание господин Иванов да бъде върнат начело на КЕВР.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати