Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова

Мрежата

Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова

Митичните американски танкери с газ са част от интерпретациите на истината от тандема Петков - Бориславова - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Любомир Талев

 

Цялата истина за мафията и за завладяната държава, за която някои политици от т.нар. "Демократична България" толкова обичат да говорят в две изречения: след развалянето на договорните отношения с "Газпром" отново купуваме руски газ, но вече от посредници и на по-висока цена, а митичните американски танкери с газ към днешна дата са просто част от меко казано либералните интерпретации на истината от страна на тандема Петков - Бориславова. Цената, разбира се, я плащаме всички ние: от бизнеса до обикновените потребители.

Отдавна твърдя, че една от главните цели на държавния преврат, започнал с протестите от 2020 г., беше именно връщането на газовите посредници, изхвърлени от управлението на ГЕРБ, и че когато бившият премиер Кирил Петков се заканва да връща държавата някому, той няма предвид редовите граждани. И че зад цялата антируска реторика на проваленото бивше управление прозира слугинаж на руските икономически и стратегически интереси, изразяващ се освен във връщането на газовите посредници, още в дерогазията от ембаргото срещу руския петрол и кражбата на един лев от всеки литър гориво, отказа от военна помощ за Украйна, сключения меморандум за един милиард долара с руската офшорка Gemcorp и т.н. и т.н.

Днес това бе потвърдено от Иван Иванов - дългогодишен член на ДСБ, който със сигурност не може да бъде заподозрян в интерес да вреди на коалицията, в която членува неговата партия. А разкритията му обясняват защо бившите управляващи толкова се съпротивляваха срещу решението на Народното събрание господин Иванов да бъде върнат начело на КЕВР.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати