Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Младен Шишков за предизборното лого на ПП: Дъно на самоунижението

Мрежата

Младен Шишков за предизборното лого на ПП: Дъно на самоунижението

Младен Шишков за предизборното лого на ПП: Дъно на самоунижението - Tribune.bg
Снимка:

В критичен коментар по повод предизборното лого на "Продължаваме промяната"/ПП/, съставено от геометрични фигури, депутатът от ГЕРБ Младен Шишков написа, че това е дъно на самоунижението. Той показа и колаж, в който заменя надписа "Продължаваме промяната" върху логото с "Парапета".

По думите на Шишков единственото, което ПП могат да покажат са геометрични фигури, които са олицетворение на цялото им управление.

По повод логото на ПП още вчера проф. Костадин Ангелов заподозря, че то е заимствано от култовия южнокорейски сериал "Squid game" ("Игра на калмари").

Ето какво пише Шишков в личния си фейсбук профил:

Да се хвалиш, че ще обединяваш добрите сили (ДС), и да включиш в тях наследнитеците на ДС (Държавна сигурност), е дъното на самоунижението (ДС)!

А тези инфантилни картинки, с които се опитват да промиват мозъци, са дъното на кретенизма. За пореден път показват, че те може да са напуснали детската градина, но детската градина не ги е напуснала тях!

От друга страна ги разбирам. Ние показваме пътища, магистрали, площади, пречиствателни станции, училища, детски градини, паркове, стадиони, зали, болници, храмове.

Единственото, което те могат да покажат са геометрични фигури. Олицетворение на цялото им управление", отбелязва Шишков.

 Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети