Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ММС дава възможност на младите българи за международна дейност

Мрежата

ММС дава възможност на младите българи за международна дейност

ММС дава възможност на младите българи за международна дейност - Tribune.bg
Снимка:

Искам да Ви разкажа за младите и мотивирани делегати, с които имах удоволствието да пътувам до Република Южна Корея. Младежи, които могат да послужат за пример на връстниците си, а и не само. Радвам се, че Министерство на младежта и спорта дава шанс на изявени и мотивирани младежи в сферата да работят за развитието на младежките политики на страната ни. България ❤ младите“. Това написа в профила си във Фейсбук Мадлен Митева, главен експерт от младежката дирекция на Министерството на младежта и спорта, която заведе младежка делегация на страната ни в Корея.

Тя споделя разказите на делегати за проявата.

Albert Pashov 26г. - магистър по организационно поведене и мениджмънт от Университета на Лийдс. Национален координатор на Еразмус Стюдънт Нетуърк България. Грижи се за младежката активност на българските и чуждестранни студенти в България, както и за техния принос към програмата Еразъм+ като доброволци и учащи.

Александър Кехайов 25г. - магистър по Архитектура във Висше строително училище "Любен Каравелов" към момента разработва докторската си дисертация. Член на Изпълнителният съвет на Национално представителство на студентските съвети в България.

Valentin Dimitrov 24г. - студент по право в Университет за Национално и Световно Стопанство. Член на Експертен съвет на Национално Сдружение "Младежки Глас".

Божидара Васкова 22г. - студент по Международен бизнес мениджмънт във Висше Училище по Мениджмънт, член на Оперативното бюро на Български Младежки Червен Кръст.

Aliya Kazandzhieva 20г. - студент "Анимационно кино" в Нов Български Университет. Активен млад гражданин заинтересована от младежките политики и доброволческата дейност.

Кристина Дурева 18г. - ученичка в ПГ “Генерал Владимир Заимов” гр. Сопот, специалност "Организация на туризма и свободното време". Интересува се от младежки обмени и обмяна на добри практики в сферата.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още