Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ММС дава възможност на младите българи за международна дейност

Мрежата

ММС дава възможност на младите българи за международна дейност

Снимка:

Искам да Ви разкажа за младите и мотивирани делегати, с които имах удоволствието да пътувам до Република Южна Корея. Младежи, които могат да послужат за пример на връстниците си, а и не само. Радвам се, че Министерство на младежта и спорта дава шанс на изявени и мотивирани младежи в сферата да работят за развитието на младежките политики на страната ни. България ❤ младите“. Това написа в профила си във Фейсбук Мадлен Митева, главен експерт от младежката дирекция на Министерството на младежта и спорта, която заведе младежка делегация на страната ни в Корея.

Тя споделя разказите на делегати за проявата.

Albert Pashov 26г. - магистър по организационно поведене и мениджмънт от Университета на Лийдс. Национален координатор на Еразмус Стюдънт Нетуърк България. Грижи се за младежката активност на българските и чуждестранни студенти в България, както и за техния принос към програмата Еразъм+ като доброволци и учащи.

Александър Кехайов 25г. - магистър по Архитектура във Висше строително училище "Любен Каравелов" към момента разработва докторската си дисертация. Член на Изпълнителният съвет на Национално представителство на студентските съвети в България.

Valentin Dimitrov 24г. - студент по право в Университет за Национално и Световно Стопанство. Член на Експертен съвет на Национално Сдружение "Младежки Глас".

Божидара Васкова 22г. - студент по Международен бизнес мениджмънт във Висше Училище по Мениджмънт, член на Оперативното бюро на Български Младежки Червен Кръст.

Aliya Kazandzhieva 20г. - студент "Анимационно кино" в Нов Български Университет. Активен млад гражданин заинтересована от младежките политики и доброволческата дейност.

Кристина Дурева 18г. - ученичка в ПГ “Генерал Владимир Заимов” гр. Сопот, специалност "Организация на туризма и свободното време". Интересува се от младежки обмени и обмяна на добри практики в сферата.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив