Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мръсните тайни на Румен Радев-Грипена или другото име на лицемерието

Мрежата

Мръсните тайни на Румен Радев-Грипена или другото име на лицемерието

Снимка:

Коментарът е публикуван в Агенция ПИК

Румен Радев – непознатият. Неоцапаният. Почтеният.

На когото лековерните българи гласуваха доверие, точно защото е непознат. И почтен.

А дали наистина е толкова почтен?

Една след друга изпод фуражката му наизскачаха мрачни тайни.

Напук на твърденията за бляскава и неопетнена кариера като пилот, лъсна истината, че е наказван в периода 1987-89 г. над 6 пъти като летец в 15-ти авио-изтребителен полк в Равнец. За "издънки и мърлящина", според коментатора Антон Тодоров. Който обеща да покаже документи и тепърва да става интересно.

И още:

* Като главнокомандващ на ВВС се възползва от служебното си положение, за да назначи неправомерно любовницата си и пиарка Десислава Генчева на два щата, въпреки че тя не е военизиран кадър. С това погазва армейския устав и до ден-днешен не е дал обяснение, не е поел отговорност за действията си.

* Пак като шеф на ВВС решава първо да напусне армията поради несъгласие с политиката на кабинета „Борисов” 2, а после лицемерно се врътва и остава, за да си запази поста.

* Като съпруг и баща предава семейството си, зарязвайки заради изгората си майката на двете му деца Гинка, както и самите тях.

* Като кандидат-президент спретва спешен пиар брак с любовницата, за да покаже имидж на отговорен мъж пред обществото и да си осигури гласове на консервативните избиратели на левицата.

* Предава гуруто си в политиката, благодарение на когото се добира до номинацията – Георги Първанов, и набързо го сменя с Корнелия Нинова, без дори да му звънне по телефона.

* Като главнокомандващ на ВВС участва в написването на критериите за избор на изтребители и залага такива параметри, на които да отговорят само новите машини на „Грипен”, а после като президент настоява за избор именно на чисто нови самолети, които могат да са само тази марка.

* Като президент опитва скандално да прикрие катастрофата с баща му Георги, при която е бутнат инвалид.

* Като президент – грубо погазване на конституцията на Република България, според която парламентът е първа институция, а народните избраници са над всички, включително над него. Неговите закани и грубо неуважение към представителите на суверена, са заплахи към целия народ и демокрацията в родината ни, която той нарече „блато”.  


Етикети Румен Радев

Коментари (2)

Илия Парев Личи си му на този, че не е чист
21.11.2018 13:04 / Отговор
Николай Герб се намесва навсякъде само и само да запазят кокола....
21.11.2018 19:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още