Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Държавата е в карантина, на автопилот по време на връхлитащи кризи, колко удобно

Мрежата

Мрежата: Държавата е в карантина, на автопилот по време на връхлитащи кризи, колко удобно

Мрежата: Държавата е в карантина, на автопилот по време на връхлитащи кризи, колко удобно - Tribune.bg
Снимка:

Вълна от коментари във Фейсбук предизвика  новината, че председателят на Народното събрание Никола Минчев, който участва  в Консултативния съвет за национална сигурност е дал положителен тест за COVID-19. Така на практика в изолация трябва да бъдат поставени председателите на парламентарните групи, Румен Радев, министри,  както и премиерът Кирил Петков, който само след няколко дни трябва да пътува за Северна Македония, защото са контактни лица.

Виктор Димчев:

Единственият резултат от вчерашния КСНС е, че в момента ръководството на държавата е карантинирано, по време на пандемия, връхлитащи кризи, ценови шок, летящи цени на горивата, държавно безхаберие, липса на каквато и за било плановост, ялови резултати, дребнотемие, както и фактът, че дори нямаме годишен държавен бюджет, никой не работи по темата и постоянно увеличение с милиарди в сметката, която ще платим всички ние.

Толкова могат почтените, да си знаете.

Соня Колтуклиева:

Президентът, премиерът и председателят на Народното събрание са в карантина.

Сал един главен прокурор остана на свобода. Иван Гешев да не вземе властта?

 

Никола Николов:

Единствената новина от КСНС е, че държавата е в карантина. Автопилот! КОВИД изяде Македония! Колко удобно?!

 

Борислав Цеков:

Карантиниране на куролацията  в геотермални условия. Това е положението.

Явор Дачков:

Записки по новите български въстания: Вчера пукнахме топчето за Македония. Днес си останахме по къщите да не ни привиква Херо Мустафа:)

 

Димитър Стоянов:

Единственият резултат от вчерашното заседание на КСНС е, че държавата се оказа без ръководство. Президент, председател на Народното събрание, председатели на парламентарни групи, министър-председател и министри (финанси, вътрешни и външни работи) трябва да бъдат под карантина.

Същото се отнася и за другите членове на Съвета в случай, че са взели участие вчера и не са пропуснали по някаква причина - председателите на ДАНС и ДАР, началника на отбраната, секретаря на Съвета по сигурността.

Явно до този момент само една "промяна" продължава - умението им да създават извънредни конституционни кризи. Текущата ситуация има мащаба да се превърне в такава, втора след двойното гражданство на премиера Кирил Петков.

Та, за 11 дни на месец януари освен орязани пенсии, продължаващия казус за Стефан Янев и НАТО, рекордни цени на електроенергия, газ, инфлация и държавно ръководство под карантина, какво друго донесе "промяната"?

<p> 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати