Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Кога ДБ и „Мутрите“ ще протестират заради санкциите срещу Божков и Пеевски?

Мрежата

Мрежата: Кога ДБ и „Мутрите“ ще протестират заради санкциите срещу Божков и Пеевски?

Мрежата: Кога ДБ и Мутрите ще протестират заради санкциите срещу Божков и Пеевски? - Tribune.bg
Снимка:

Санкциите на САЩ срещу Пеевски и Божков са най-коментираната тема в социалната мрежа. Някои го обвързаха с оставката на Елена Фичерова, а други се изненадаха, че са „блокирали авоари на спонсорите на миналогодишните улични разпивки по жълтите павета“.

Стефан Ташев, журналист

ДБ и Мутрите кога ще организират протест срещу американското посолство заради санкциите срещу Божков и Пеевски ? За един приятел питам....

 

Христо Стоянов, писател

Ами сега... Олеле, събудихме детето.. Ами сега... САЩ забрани на Божков и Пеевски... Ами техните сателити – „Изправи се“, ДБ, Слави... Бизнеспартиите, подкрепяни от Божков и сие какво прайват... Ами подлъганите от тях... Олеле, събудихме детето...

Димитър Стоянов, експерт и юрист

Началник кабинета на Бойко Рашков Елена Фичерова, по съвместителство учредител на „Българско лято“, за която Рашков се оплете в обясненията си, е подала оставка от поста си. Горе-долу по същото време, когато се разбра, че „Българско лято“ e сред онези 58 юридически лица на Божков, които са санкционирани по Глобалния закон „Магнитски“. Ама нали уж връзка нямаше, всичко беше точно по думите на Бойко Рашков?

 

Петьо П. Блъсков, журналист

Я, братята американци наложили санкции и блокирали всякакви авоари на територията на САЩ на спонсорите на миналогодишните улични разпивки по жълтите павета.

Техни, хм... сътрудници заеха де що има „изринат“ пост и службица.

Даже министри и шефове на кабинети станаха.

Ми сега?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети