Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Гаврата с „Левски“ продължава, Черепа е фарс

Мрежата

Мрежата: Гаврата с „Левски“ продължава, Черепа е фарс

Снимка:

Новата анкета на Васил Божков за бъдещето на ПФК „Левски“ беше остро разкритикувана в социалните мрежи. Укриващият бизнесмен даде няколко опции на кого да прехвърли акциите на клуба, но остави възможност всеки да може да добавя предложения.

В момента анкетата се разпространява в групите на сините привърженици с призив да се гласува за Наско Сираков. Цесекари обаче също споделят гласуването с призив за гласуване за Делян Пеевски.

Всевъзможни зевзеци пък се забавляват с добавянето на откровено унизителни предложения за нов собственик – включително Цола Драгойчева и покойния Гунди.

Тия анкети не стават. Откъде накъде Луна ще има повече гласове от Галена?? :) Истината е, че "Левски София-Запад" трябва да вземе акциите. Така всички ще бъдат гарантирано бити. :) PS. Черепа е фарс....

Публикувахте от Петьо Цеков в Четвъртък, 21 май 2020 г.

Не че ме интересува българския футбол,който го няма,но тоя череп направи Левски за подигравка и разбира се на тази анкета само цскари гласуват и то за Пеевски....

Публикувахте от Alex Omari в Четвъртък, 21 май 2020 г.

Г-н Сираков убедително води в първите свободни, демократични, електронни футболни избори. Жалко, че няма музикални класации по другите сайтове, за да следим драмата :)

Публикувахте от Преслав Недев в Четвъртък, 21 май 2020 г.

Хайде сега най-грамотните от вас да сядат и да правят фалшиви профили! Но не се престаравайте, да не вземете да го разсърдите и да анулира изборите за недействителни бюлетини!

Публикувахте от Галя Стефанова в Четвъртък, 21 май 2020 г.

Пла4а Нищо не разкрива АйКю-то на човек така, както неспособността му да оправи опциите на анкета във Фейсбук...Е пропускът на Черепа е победа за нас - четете опциите и се забавлявайте...

Публикувахте от Александър Стоянов в Четвъртък, 21 май 2020 г.

Гласувайте това вече е гавра с труп!

Публикувахте от Mariya Petrova в Четвъртък, 21 май 2020 г.  


Коментари (1)

Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: [email protected] или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема