Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата към Слави Трифонов: Прати Тошко да приложи на „Льо Монд“ Крумовите закони

Мрежата

Мрежата към Слави Трифонов: Прати Тошко да приложи на „Льо Монд“ Крумовите закони

Снимка:

Поредна негативна порция коментари предизвика пост на Станислав Трифонов в социалните мрежи. Този път той се оправда, че не е разбран правилно по темата за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите в интервюто си за френският вестник „Льо Монд“. По думите му не са го разбрали правилно, защото репортерът го записвал с химикалка на лист. Този „интересен“ коментар от страна на лидера  на „Има такъв народ“ взриви мрежата.

Ето и част от коментарите, които предизвика постът на Трифонов:

 

„Абе , нема кво.. и „Льо Монд“ са корумпирани мутри и чакат за изчегъртване. Прати им Тошенцето да им приложи Крумовите закони“.

 

„Следващото интервю на Монд щяло да бъде с Тошко Йорданов. Журналистът въоръжен с лист и химикал, Йорданов със сърп и чук... Шял да прилага крумови закони“.

 

„Ами да беше се самозаписал и да предоставиш записа! Имам съмнения, че имаш записа, но не смееш за го предоставиш!“

 

„Ясно, Трифонов няма нищо против да се погребе България. Слави не отрича да е казвал, че е за превръщането на ЕС от съюз на суверенни нации в държава, в която страната ни ще е безгласна провинция. Това за мен е достатъчно, за да разбера предателството му. Вие, наивните избиратели трифонисти, сте слепи за истината и като коне с капаци. Не можем да ви разубедим за пореден път да ни загубите няколко години ценно време за България, избирайки поредния лъжемесия. Трифонов е като коремния тиф и холерата, с които ще лекувате чумата. Това е като да идеш от трън та на глог“.

 

„Ти който ходиш навсякъде с охрана ... сега се изложи много .Що не си взе преводач ...ами сега се оправдаваш.  Ами било така...ама не онака.. Те ще те подкарат , да знаеш“.

 

„А за влизането на България в Европейската федерация как ще се оправдаеш?“  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още