Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Клетвопрестъпници се кълнат във върховния закон за пари и далавера

Мрежата

Мрежата: Клетвопрестъпници се кълнат във върховния закон за пари и далавера

Снимка:

Първото тържествено заседание на 47-ото Народно събрание предизвика бурни коментари във Фейсбук. Според потребителите на социалната мрежа речите на Румен Радев и Кирил Петков от трибуната на парламента са били кухи и досадни, изпълнени с популизъм. Според други клетвата на Кирил Петков, че ще спазва Конституцията звучи като виц.

Ето и част от коменатрите: 

Владислав Русев:

Дано не съм прав, ама сегашното ми мяза на едно обещание за едни 800 дни, от което някои младежи станаха много богати .


Петьо П. Блъсков:

Клетвопрестъпник се кълне във върховния закон, с който шест месеца най-нагло се гаври. Куп мазници стават на крака и ръкопляскат. За пари и далавера.

Бати гнусната перверзия.

Борислав Цеков:

Седянката от МОЛ-а се премести в Парламента. Въпросът е дали поне "кеш & кери" манталитета оставиха в МОЛ-а.

Соня Колтуклиева

Кикииии, репетирай пред огледалото, момче, преди да излезеш публично да си четеш речите! Време е за нулева толерантност към теб!

 

Христо Стоянов

Първо впечатление от Канадската образователна система: В Харвард не са ги учили, че когато се влиза, или излиза по реда до и от мястото си не е задължително да го правиш със задните си части към хората от този ред... Прави се с лице към тях... Но това показва не само липса на възпитание, а липса и на морал...

Асен Генов : Речта на г-н Кирил Петков - зле написан апотеоз на популизма, в който намериха място дори Майбаси и Поршета.

 

Виктор Димчев:

Честито ново народно събрание!

Онези, които нямаше да правят коалиция с тези, които ги съдят, плюс тия, дето бяха от статуквото и другите, които щяха да са новите морални стожери, заедно с останалите, които са били навсякъде из политическия спектър, накуп с бившите министри на мутрите, старите коалиционни партньори на мафията и оцелелите от предишните унищожители, редом с гробокопачите от службите, ще спасяват народа с мисъл за майбаси на уста, среднощни договорни и сладко-кисел популизъм, за трети път в рамките на половин година...

Добре дошли в Руменрадево!


Явор Дачков:

Безобразна реч на Кирил Петков - евтин популизъм. Плосък на всичкото отгоре. Речта на Радев - куха и досадна от банализмите му. Няма никаква енергия в това. Никаква промяна не продължават...

Борислав Цеков:

Политическата теза, изразена днес от президента Радев в Народното събрание, че този парламент можел да сложи край на прехода (това отколешно родно клише - "прехода"), е напълно невярна и неприемлива. И се родее с претенцията "светът започва от мен". Разбира се, субективни политически мнения могат да определят за край на прехода и учредяването на нечия партия, първия сняг или дори перигея на Меркурий. Кой каквото му хрумне. Но ако се отнесем към въпроса по-задълбочено и от гледище на обективните процеси в обществото, следва да констатираме, че преходът приключи доста отдавна. Началото на края му беше моментът, в който повече от половината от някогашната държавна икономика премина в частни ръце. А приключи окончателно с подписването на договора за членство на България в Европейския съюз през 2005 г. Нищо повече и нищо по-малко!

Ивелин Николов:

“Кирил Петков се закле като народен представител, че ще спазва Конституцията на страната. Това е виц. Другият нарушил Конституцията се изявява от парламентарната трибуна като президент, а заклелите се да спазват Конституцията депутати седяха и го гледаха умно. Част от ДБ дори му станаха на крака. Седалките пречат да коленичат?”

Владимир Огнянов:

Да бъдеш в костюм и вратовръзка в Народното събрание е признак на уважение и към тези, които са те избрали. Но, когато си с гръбнак на медуза и си мислиш, че си нещо повече и от тях, изглеждаш като Ицо Хазарта.

Нямам търпение за разочарованието, което предстои за гласувалите за тоя мъпет.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема