Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата с остри коментари: Кирил Петков осъзнато в името на властовия си интерес отново потъпка закона

Мрежата

Мрежата с остри коментари: Кирил Петков осъзнато в името на властовия си интерес отново потъпка закона

Снимка:

Без никакво притеснение Кирил Петков днес наруши изборния закон у нас, който ясно казва, че е забранена всякаква агитация. Всеки един политик индиректно казва за какво гласува, но това не важи за Петков, който обяви номера на Румен Радев и формацията която оглавяват Петков и Василев. Това се случи в живи включвани на всички национални медии и сайтове, които обаче очевидно не смятат, че е толкова важно поредното нарушение на закона от страна на Петков. Не така обаче смятат десетки възмутени в социалните мрежи, които са възмутени от безцеремонното погазване на законите от страна на Кирил Петков.

Ето и част от коментарите:

Георг Георгиев

Дадат му да гласува - говори глупотевини, наруши закона.

Канада се отърва от един престъпник, ама с какво го заслужихме ние…

Цветанка Андреева

Петков и днес промотира Радев

Кирил Петков съвсем осъзнато в името на властовия си интерес отново престъпи закона, като рекламира неформалния си шеф!

Имаме си политически рецидивист - претендент за премиер.

Константин Мишев

Нямам спомен друг политик да е призовавал за кого да се гласува в деня на изборите. Днес Лигльо го направи. И това ли няма да бъде санкционирано? Или след като му се размина потъпкването на клетвата и погазването на Конституцията - вече може да прави каквото си поиска?!

И да, и аз съм критик на Гешев. Защо бе г-н Главен прокурор не поиска имунитета на това леке?

Румен Петков

Усещането за недосегаемост на Кирил Петков и за способност да извършва всякакви престъпления, без да му се търси сметка, не смущава нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, нито ЦИК, нито медиите. Дано поне ни накара нас, гражданите, да се размислим.

Днес Петков си позволи грубо да  манипулира българските граждани, за кого и как да гласуват. И, разбира се, че това са неща, които ще останат незабелязани от българската прокуратура. Защото ангажиментът на Кирил Петков е да брани Иван Гешев и прокуратурата, ангажиментът на прокуратурата е да не му повдигне обвиненията, които той заслужава. За другите български граждани всяко от тези престъпления би било свързано с тежки последствия – съветници и кметове, отстранени от длъжност с документи с невярно съдържание, хора, извършили изборни манипулации, привикани в полицията, арестувани и предприети санкции срещу тях.

Александър Ненков

Не се заяждам, но хубаво би било, някой все пак да обясни на г-н КирилПетков, че има някакви правила, които трябва да се спазват. Доста често започна да му се случва да ги прекрачва.

Никола Филипов

Киро бил призовал, докато гласува пред камерите да се гласува за Румен Радев.

Вижте, тук опциите реално са две.

Първата е, че момчето е тотално нeвменяемo и не знае къде се намира. Втората е, че няма абсолютно никакво уважение към законите и правилата, защото ги погазва системно.

Дано някой сезира ЦИК и го изплющят с някоя глоба.

Нидал Алгафари  

Приятели,

когато някой е нарушил конституцията на Република България, подмамил е или по скоро е излъгал в декларацията си, съвсем логично да продължи да нарушава законите на държавата. Мераклията за министър-председател налезено пред струпалите се медии сподели за кой кандидат за президент е гласувал и коя политическа формация. Това му незаконно деяние, няма да наклони везните, нито в негова полза, нито в полза на подписалият противоконституционния указ, но показва нагледно нов морал, нова политика, нова справедливост и на двамината мераклии.  


Топ новини

виж още

Актуална тема